Hehe w naszym przepieknym miescie i pod moim przepieknym blokiem na wieniawskiego kreca kryminalnych bajer
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ostatnio zmieniony przez RtMvS Sob Sty 21, 2006 10:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ostatnio zmieniony przez RtMvS Sob Sty 21, 2006 10:50 pm, w całości zmieniany 1 raz
A u mnie to nawet, z kamera wsrod zwierzat nie chca krecic : P
Wczoraj cy przed wczoraj na wolce jak wracalm z budy tez byla jaks akcja z kamerami itp ale sie nie przygladalem w w tramwaju siedzialem moze tam tez cos nagrywali : D [watpie : P ] heh
Ostatnio zmieniony przez soczek Sob Sty 21, 2006 10:50 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez soczek Sob Sty 21, 2006 10:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.