Ja jestem u¿ytkownikiem ORANGE/POP ju¿ od wielu wielu latek

jak narazie nie mam zamiaru zmieniæ choæ kto wie ....
Powiem tylko tyle, ¿e w pierwszym kwartale 2006 roku bedzie wchodzi³ abonament w sieci, która nie¼le zab³ys³a na naszym rynku w ostatnim roQ
Op³aty w POP'ie :
- 80 gr/minuta do wszystkich sieci ³±cznie z Orange,
- 20 gr sms/poza sieæ
- 6 gr sms/w sieci - po wys³aniu smsa za 6PLN brutto dostaje sie 100 smsów co wychodzi po 6 gr (¶mieszne ale niech ju¿ zostanie)
- mms'ów nie wysy³am ani nie ko¿ystam z wap'u bo moja 3310tka nie pozwala na tego typu us³ugi

Shoov 3310MOD rulez

:ph34r: :ph34r:
Co do PLUS'a :
Powiem szczerze maj± naprawde niez³± ofertê zarówno w abonamencie jak i mix'ie czy simplus'ie.
Natomiast denerwuje mnie jedna wada w ofercie na karte (mix , simplus) ; w momencie kiedy ¶rodki dostêpne na karcie s± w (dok³adnie nie wiem) granicach 5 z³ , automatycznie blokuje sie ksi±¿ka adresowa (spis telefonów) no i odczyt smsów na swoim SIM'ie czy telefonie ... dla mnie to jest chore
ERA :
Abonament przez ostatni czas maj± ca³kiem ca³kiem ; 40 pln abonament , za z³otówke Nokia 6020 no powiedzmy mo¿e byæ , teraz przed¶wi±teczna oferta 20 z³ abonament na sta³e da³a mi do my¶lenia ... ale po kilku chwilach pomy¶la³em , ¿e jak mam przez 2 lata p³aciæ za abonament to wole pozostaæ przy moim POP'ie
HEYAH :
Telefonia komórkowa ma najni¿szy koszt za rozmowy poza sieæ z wszystkich dostawców oferty na karte bo a¿ 68 "grosików poza sieciuni±", sms do sieci HEYAH 3 gr, poza sieæ 20 gr. minuta rozmowy w sieci 60 groszy z jednosekundowym naliczaniem ; wysy³anie mms'ów koszt jedyne 40 gr. ....... czyli ca³kiem ca³kiem
SAMI SWOI :
Nie wiem nie u¿ywa³em , nawet nie wiem jaki jest pocz±tek numeru na t± sieæ ... ale w porównaniu z Heyah weszli na rynek bardzo cianiu¶ko
to narazie tyle z mojej strony