Jest to gra mmorpg (massive multiplayer online role playing game) z bardzo dobra grafika!! szczegolnie polecam graczom,ktorzy lubia gry typu miecz i magia zaczyna sie latwo i gra duzo polakow wiec szybko lapie sie exp. jest mozliwosc trenowania smoka i konia wiec jest co porobic szczerze polecam jakby ktos sie skosil pograc to moge pomoc moj nick w grze to HaRdCoReKiTtY
Noo ja nie wiem ale jak ktos chce pomocy w grze to napewno wpisze na pw moj nick no i jeszcze zalezy jaka postacia sie gra bo niektore sa nudne i dlugo sie expi,robi lvl-e to moze sie znudzic ale ja tam sie ta gra nie nudze bo jest fajna fajne jest tez to ze mozna miec smoka albo konia...tylko glupio ze trzeba chodowac no ale sie oplaca
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.