_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Anem słowniczek to ręki i studiować Potem zdasz mi referat z tego, co przeczytałeś
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 8:50 am
Oto komplet wynikow drugiej kolejki LM.
Kod
Grupa A
Levski Sofia 1 - 3 Chelsea
Werder Bremen 1 - 1 Barcelona
Grupa B
Spartak Moscow 1 - 1 Sporting Lisbon
Inter Milan 0 - 2 Bayern Munich
Grupa C
Bordeaux 0 - 1 PSV Eindhoven
Liverpool 3 - 2 Galatasaray
Grupa D
Shakhtar Donetsk 2 - 2 Olympiakos Piraeus
Valencia 2 - 1 AS Roma
Grupa E
Real Madrid 5 - 1 Dynamo Kyiv
Steaua Bucuresti 0 - 3 Lyon
Grupa F
Benfica 0 - 1 Manchester U.
Celtic 1 - 0 FC Copenhagen
Grupa G
CSKA Moscow 1 - 0 Hamburger SV
Arsenal 2 - 0 FC Porto
Grupa H
AEK Athens 1 - 1 Anderlecht
Lille 0 - 0 AC Milan
Slabo wypadly wloskie druzyny, dobry mecz Bayernu.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 6:48 pm
Dziwi mnie tylko ze Podolski nie zagral od pierwszych minut, pewnie zaprezentowalby wiecej niz Makaay. Poza tym Inter sam zapracowal sobie na ta porazke - dwie glupie i bezsensowne czerwone kartki oraz niewykorzystanie "setek" zemscily sie.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Uważam, że obie drużyny zagrały świetny mecz, chociaż troche za duzo było kartek. Bramka piekna, tak samo świetne popisy miał 3. bramkarz Londyńskiego klubu - Hilario.
Zwycięstwo zasłużone, choć równie cieszyłbym się ze zwycięstwa Barcy
Pzdr
Masz sie uczyć pisania, my Ci pokazujemy na czym masz sie skupić.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.