Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 12:43 am
Milan jest cienki, pierwszy raz zycze Bayernowi jak najlepiej. A Barca dokonala zniszczenia potegi Chelsea!! Potegi?? Chyba przesadzilem. Chelsea nie istnieje!! Brawo Werder, swietny mecz. Oby tak dalej. Pamietajmy jednak ze sa rewanze...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ostatnio zmieniony przez auger Czw Lut 23, 2006 12:46 am, w całości zmieniany 1 raz
Barce wygrała i to sie liczy niespodzianka jest napewno porazka Juve
no ale jeszcze nie wszytsko przesadzone wkoncu rewanz graja w Turynie wiec wiecej szans i tak ma Juve by przejsc dalej
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 11:46 pm
Ze Juve z Werderem tez... A co do Chelsea - Mourinho z utartym nosem. Ciekawe co powie na konferencji. Barca... Coz tu wiecej gadac... Synonim slowa piekno. I niech mi ktos cos powie zlego na temat Ronaldinho! Aha, karnego nie bylo!!
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Messi jest wielki ale Bogiem futbolu jest Ronaldinho Co on wczoraj wyprawiał normlanie teatr coś cudownego A dzisiaj licze na to ze Milan zagra na zero z tylu, natomiast Arsenal zwyciezy "Galaktikos" chco bardziej nazwał bym ich "Old Galaktis".
Dzisiaj tak jak i wczoraj odbyły sie piękne meczyki Milan rozgromił cianiutki Bayern Lyon sprostał PSV Liverpool przegrał jak dla mnie nieoczekiwanie z Benfikom no i co najbardziej mnie cieszy Real odpadł z Arsenalem. Heh i co mi teraz Anem powiesz Bayern dalej cianiutki heh ciekawe co sie wydarzy w ćwierćfinałach
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 8:28 am
Tak Mumiak, masz racje. Bayern jest cieniutki... Liverpool zaskoczyl mnie zupelnie. Nie widzialem skrotow ale mam nadzieje ze obie bramki zawalil Reyna i teraz Dudek wskoczy na jego miejsce! Real za burta, to mi sie podoba. Hehehehe.
no cus moge powiedziec po protu Bayern w tym meczu nie potrafił nawiazac walki z Milanem czego sie obawiałem heh Ballack sałbo gral tak jak w sumie wszyscy ale ten juz mysli o kontrakcie prawdopodobnie z interem bo chyba byłby nie pozawazny idac do Chelsea heh i pomyslec ze 2001 roku na San Siro Bayern zdobył lige mistrzow :(
moze za rok bedzie lepiej :D
a teraz jestem ciekawy jakie mecze beda w cwiercifinale i czy tak defakto Barca wygra Lige mistzow czy tez ktos inny sprawi niespodzianke :d
for Mumiak ;p
a i jescze jedno Bayern przynajmniej dalej zaszedł niz Manchester :P;p
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
No coz Manchester odpadł po z Benfica i Villareal a te zespoły są dalej czyli nie odpadł z byle kim a Bayern miał słabeuszy w grupie Wczoraj wsumie piekny mecz był w Londynie szkoda ze pires nie trafił do pustej bramki z polowy no ale coz Arsenal dalej heh
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 2:00 am
Anem, ja widze faworyta...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.