Nudzi mi się:p Choroba tak na mnie działa;P przez cały dzień zdążyłam już przeczytać całą książke ...i teraz nie mam co robić:/ Więc wymyśliłam taki nowy temat:P ...może troszkU w złym rodziale to umieściłam...ale...trudnO:p Więc tak: napewno większość z Was zna się tu osobiście;P ja jakos nie kojarze za dużo ludzi po tych loginach:P(znam chyba tylko Szakala:P) Jednak nie to jest najważniejsze:p Chodzi o tO:P żeby sie przedstawić ....napisać swoję imie;) i powiedzieć(no napisać:P ) co Wam sie kojarzy z tym Waszym imieniem i co kojarzy Wam się z imieniem osoby która wpisała się przed Wami:P pOzdrawiam
Ja jestem Patrycja;) bardzo mi miło:P a kojarzy mi sie to z choinką ..nie wiem dlaczego
aha..;P no ewentualnie jak nie będziecie mogli niczego wymyślić to..napiszcie tylko swoje imie;P pa;*
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:23 pm
No to podłapałem temat...
Patrycja - jest ładna, cycata i wesoła, nie za bystra, ale dobra w łóżku i lubi ten sport.
A to o mnie:
Sławomir - mięczak, pije na krzywy ryj, oszust i trochę sku*wysyn.
Bez urazy, znalazlem to na necie
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ha Ha Ha Dzieki Powiem , że pierwsze 3 wyrazy sie zgadzają ale miało być z czym Ci sie kojarzy a nie spisywać z neta;P a Ty jak sie wkońcu nazywasz Darek czy Sławomir
tO byŁam ja PatuSia ~~LeYdii~~
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 7:54 pm
Dobra, niech ci bedzie. Twoje imie kojarzy mi sie z blond włosami. Tyle na temat
A moje z... sam nie wiem...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
a ja jestem Łukasz i mi sie nie kojarzy z niczym
a wasze imiona hmm, ja chyba ogolnie nie mam zadnych skojarzen z imionami
LeYdii napisał/a
Ha Ha Ha Dzieki Powiem , że pierwsze 3 wyrazy sie zgadzają
cóz za skormonosc
ije UkasH znaczy szakal:P nie o to mi chodziło:P Miałam na myśli , że tylko Ciebie;) a chciałabym poznać więcej osób;)
Um:P same Łukaszki:P , a to bardzo ładne imię jak dla mnie
a z tą skromnościa Soczek:PPPP nO cO ..powiedziałam szczerze
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.