Bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn)
Obrońcy: Jacek Bąk (Austria Wiedeń), Grzegorz Bronowicki (Crvena Zvezda Belgrad), Mariusz Jop (FK Moskwa), Marcin Kuś (Korona Kielce), Tomasz Lisowski (Widzew Łódź), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus)
Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Wojciech Łobodziński (Zagłębie Lubin), Radosław Majewski (Dyskobolia Grodzisk Wlkp.), Rafał Murawski (Lech Poznań)
Napastnicy: Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Artur Wichniarek (Arminia Bielefeld), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Maciej Żurawski (Celtic Glasgow)
Plan kadry Beenhakkera:
2. lutego - Cypr - z Finlandią
6. lutego - Cypr - z Czechami
27. lutego - Wronki - z Estonią
26. marca - Kraków - z USA
26. maja - Niemcy - Macedonia
27. maja - Niemcy - Bułgaria
1. czerwca - Chorzów - z Danią.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Roger Guerreiro stara się o polskie obywatelstwo i jak dowiedział się Przegląd Sportowy, może liczyć na przyspieszony tryb przyznania polskiego paszportu.
Zgodnie z przepisami, żeby otrzymać polskie obywatelstwo obcokrajowiec musi mieszkać w Polsce przynajmniej od 5 lat. Jednak prezydent Lech Kaczyński może zastosować przepis o szczególnie uzasadnionym przypadku.
25-letni pomocnik Legii ma za sobą świetną jesień. - Na pewno Roger przydałby się tej reprezentacji - ocenił klubowy trener Brazylijczyka Jan Urban. - To wyróżniający się zawodnik naszej ekstraklasy, jeden z lepszych pomocników, jeśli nie najlepszy. Potrafi zagrać niekonwencjonalnie, a takich piłkarzy z pewnością nam brakuje.
I co myślicie o tym pomyśle Ja osobiście jestem jak najbardziej za TAK. Bo przydał by sie ktoś taki jak Roger. Wkońcu jak Krzynówek nie znjadzie klubu nie będzie zbytnio lewego pomocnika bo na Kosowskiego to nie licze.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 8:58 pm
A moze lepiej powalczyc o pilkarzy zagranicznych z polskimi korzeniami zamiast naturalizowac kolejnego pilkarza, ktory tylko bedzie chcial sie wypromowac poprzez reprezentacje. Moim zdaniem bedzie tak samo jak z Olim...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 8:28 pm
Tak, ale co po Mundialu? Echo... A`propos, Olisedebe bedzie gral w sparingu przeciwko naszej kadrze.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Po mundialu zaczol wymyślać sobie kontuzje zreszta nigdzie nie gral zabardzo więc to przypadek mogl być że nie gral itp.
auger napisał/a
A moze lepiej powalczyc o pilkarzy zagranicznych z polskimi korzeniami
Tylko sam wiesz jak ciężko ich namówić zreszta nikt nigdy się do tego nie spieszyl jedynie co wiem to Globisz w mlodzieżówkach coś prubuje zmienić, dlatego grają tam chlopaki z dziwnymi nazwiskami.
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 12:29 pm
Prosta sprawa, Sebastian Boenisch z Werderu Brema zastanawia sie czy grac dla Polski. Na miejscu Listka i jego kliki nawet minuty nie zastanawialbym sie i ruszyl osobiscie do niego.
No właśnie my byśmy się nie zastanawiali a oni to już co innego Wkońcu w niemczechw czołowych klubach jest dużo takich polaków tylko musi być chęć z obu stron a ze strony PZPN-u tego jakoś nie widać.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.