Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 11:42 pm
Szkoda ze zakichana TVP nic nie pokazuje. Wogole to mozna gdzies obejrzec te mecze czy nie? Albo znow trzeba czekac na MŚ lub Olimpiade??
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Kwi 27, 2006 8:05 am
Wlasnie ze nie mam...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Polscy hokeiści rozgromili Chorwację 7:1 w swoim czwartym meczu podczas Mistrzostw Świata I Dywizji w Tallinie. Naszą drużynę od awansu do światowej elity dzieli tylko jedno zwycięstwo.
No polacy wymiataja jak narazie jeszcze jedno zwyciestwo i bedziemy znowu w elicie oby tylko to wygrali
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Austria lub Polska - to ostatnia do rozwiązania zagadka mistrzostw świata w hokeju na lodzie dywizji 1 (grupa B) w Tallinie. Po przedostatnim dniu turnieju oba zespoły znajdują się na czele tabeli i ich bezpośredni, sobotni mecz zadecyduje o awansie do światowej elity.
No to trzymamy kciuki dzisiaj za hokeistow by weszli do tej elity.
Polska przegrała z Austrią w ostatnim meczu mistrzostw świata w hokeju na lodzie dywizji 1 (grupa B) w Tallinie 5:3. Porażka w dzisiejszym meczu pozbawiła szans Biało-czerwonych na awans do hokejowiej elity.
No i niestety nie będziemy grać z najlepszymi choć jak dla mnie to dzisaj grali przecietnie, troche ogladałem i nie zachwyciłem się tą dyscypliną. To jest wielka przepaść miedzy nami a NHL.
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 7:46 pm
Juz od dobrych paru lat tam wchodzimy i jakos nie mozemy. Dopoki w polskim hokeju (tak jak w futbolu zreszta) cos sie nie ruszy to nie widze przyszlosci.
Ale to chyba w każdym sporcie druzynowym w Polsce jest tak samo no chyba poza siatkówka, choc moge sie mylić ale u nas napewno potrzebna jest kasa i madra zarządzanie nią. Szkolenie młodzieży to jest nasza bolączka.
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 9:34 am
Mumiak napisał/a
Ale to chyba w każdym sporcie druzynowym w Polsce jest tak samo no chyba poza siatkówka, choc moge sie mylić ale u nas napewno potrzebna jest kasa i madra zarządzanie nią. Szkolenie młodzieży to jest nasza bolączka.
Dokladnie. A kluby zamiast powstawac to upadaja. W hokeju tak jak napisales chodzi przede wszystkim o kase i zarzadzanie nia. Moze sytuacje poprawiloby znalezienie jakiegos strategicznego sponsora dla calej ligi wzorem Dominet Basket Ligi albo Orange Ekstraklasy?? Tylko kto zechce sponsorowac rozgrywki na gorzej niz miernym poziomie?? I tu kolo sie zamyka...
Może dlatego nikt niechce sponsorować hokeja bo jest mało popularny w polskim spoleczenstwie. Ja osobiście nikogo nie znam kto by się dokladnie interesował hokejem. Gdyby jakaś Tv wykupiła prawa do pokazywania hokeja to może i sponsor by się szybciej znalazł, ale cóż polacy potrafia
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 2:43 pm
ANEM napisał/a
bedzie dobrze jeszce tam wejdziemy
Mamy kolejną szansę. Tym razem w grupie A zagramy o awans z Austrią, Holandią, Kazachstanem, Koreą Południową i Wielka Brytanią.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.