Wysłany: Sob Maj 05, 2007 12:35 am
Mój skarbek idzie do wojska :(
Czy miała z was któraś tak że musiala sie pożeganać ze swoim ukochanym na dlugi czas?
Mój skarbek jedzie 8 maja już do wojska a ja pamiętam (jakby to dopiero teraz bylo) jak mu przyszedł bilet. Im bliżej wyjazdu to jest coraz gorzej. Nie wyobrażam sobie dnia bez niego a co dopiero całe 9 miesięcy oprócz przepustek oczywiście.
Chcialam bym znać wasze opinie na ten temat i jak wy sie zachowywałyście w takiej lub podobnej sytuacji
Ja mam koleżankę, która sobie poradziła... cały czas czeka na niego
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 1:30 pm
Fenris napisał/a
Po 2 miesiacach o chlopaku zapomnisz i polecisz do innego... ile to ja razy ju slyszalem podobna wersje...
Ale Fenris czemu tak sądzisz że po dwóch miesiacach o nim zapomnę i polecę do innego?
Jest dużo takich przypadków ae to nie znaczy że ja się do nich zaliczam
[ Dodano: Sob Maj 05, 2007 1:33 pm ]
shv1 napisał/a
Moze powinnas to potraktowac jako probe Waszego zwiazku, jesli to przetrwa to beda kolejne jak w kazdym zwiazku ale bedzie to juz cos znaczylo
shv1 właśnie staram sie to tak traktować.
zostały 3 dni do wyjazdu a to do mnie jeszcze nie dotarło
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 5:14 pm
Fenris napisał/a
No to sie ciesze, a Twoj chlopak powinien byc z tego powodu cholernie szczesliwy
Ja myślę że jest z tego powodu cholernie szczęśliwy:)
Boję się tylko czy on tam w wojsku czegoś nie zrobi np: mnie zdradzi
W wojsku kolesie robia też przeróżne rzeczy nie tylko ich dziewczyny które zostaja
[ Dodano: Sob Maj 05, 2007 5:17 pm ]
RtMvS napisał/a
Ja mam koleżankę, która sobie poradziła... cały czas czeka na niego
RtMvS a ile Twoja koleżanka już jest ze swoim chłopakiem który jest w wojsku?
RtMvS a ile Twoja koleżanka już jest ze swoim chłopakiem który jest w wojsku?
Są razem ponad 2 lata. Cierpliwie na niego czeka. Najczęściej korespondują dawno zapomnianą listowną
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 5:31 pm
RtMvS napisał/a
Są razem ponad 2 lata. Cierpliwie na niego czeka. Najczęściej korespondują dawno zapomnianą listowną
No a my jesteśmy już razem 3 lata. I ciesze się z tego powodu ze bierze telefon
Bo za nim list by doszedł to ja bym chyba umarła jak bym nie miała od niego żadnej wiadomości
Tamci też mają telefon, ale nie zawsze koleś jest w stanie z niego korzystać
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 7:34 pm
RtMvS napisał/a
Tamci też mają telefon, ale nie zawsze koleś jest w stanie z niego korzystać
Ja mam np teraz kolege w wojsku i pisze z nim czasami eski ale jak on sie rozpisze to potrafi cały dzień pisać. Więc jeśli chodzi o czas aby napisać smsa czy zadzwonić w wojsku to nie jest go wcale tak mało. Ja myśle że moj skarbek bedzie pisał do mnie codziennie i dzwonił.
To też zależy od jednostki, jej rodzaju i składu...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.