Witam wiecie może jak wejść do moich dokumentów z innego konta??Jak już wiecie nie umiem wejść na swoje i inne konta więc zainstalowałem nowy windows na innym dysku i chciałbym z niego wejść do moich dokumentów na starym dysku bo mam tam ważne rzeczy.Możecie mi powiedzieć jak do nich wejść?>
Jeżeli nie posiadasz (a zakładam że nie posiadasz) wyeksportowanego wczesniej (z poprzedniej wersji systemu) klucza szyfrującego i te pliki masz zaszyfrowane to mozesz juz o nich zapomniec.
Jezeli zakladasz w systemie Win XP konto uzytkownika i zaznaczasz ze to konto i pliki ktore sie na nim znajdują mają być prywatne to nikt poza Tobą nie będzie miał do niego dostępu.
Jeżeli wcześniej (przed ponowną instalacją systemu) nie wyeksportowałeś klucza szyfrującego pliki to na pewno ani go nie masz ani już go nie odzyskasz.
Jak taki klucz stworzyć masz opisane w linku powyżej.
PS. Proszę sie logować, inaczej post może być uznany za podszywanie i usunięty.
Może to coś Ci da: http://www.download.net.p...-Data-Recovery/
Jeśli nie to raczej nic wiecej nie da sie zrobic.
Program w wersji trial, może posiadać jakies ograniczenia, nie pytaj jak dziala ani co z nim zrobic, nie używałem go.
Ok dostałem się już do moich dokumentów,lecz żaden z programów mi w tym nie pomógł musiałem wejśc na tryb awaryjny zalogować się na administratora i zmienić właściciela
Na przyszłość proponuję nie trzymać ważnych plików na partycji systemowej i zawsze robić dodatkową kopię w innym miejscu, nie używac szyfrowania jeśli nie jest potrzebne.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.