Bez komentarza...obstawiałem 2-0...ale dla Polaków...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 1:51 am
Piechniczek albo ktos z zagranicy. Wolalbym zeby zostal Janas-wychodzimy z grupy i rozwalamy Angoli... Reszta nie wazna!
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 11:49 pm
Dzisiejszy dzien nie byl chyba dobry dla naszych kopaczy. Oberwali im sie od Bild`u i innych gazet (m.in. wloskich). Zostali zjechani przez dziennikarzy (prym wiodl M. Borek) i na dodatek Janas znow zadziwil wszystkich dajac wolne pilkarzom w czasie, kiedy odbywala sie konferencja prasowa. Rzekomo powstal konflikt miedzy trenerem a pilkarzami. Pogloski te jednak zdementowal prezes Listkiewicz, zreszta co mial powiedziec. Dzisiaj wieczorem mialo sie odbyc spotkanie pilkarzy, mieli sobie wyjasnic pare spraw i zastanowic sie co dalej. Na spotkaniu tym mialo nie byc Janasa...
Zle sie dzieje, zle... Oby wszystko dobrze sie skonczylo po meczu z Niemcami...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
No to kogo obstawiacie za nowego Trenera Reprezentacji POLSKI????
No to ja stawiam na... Romana Giertycha
Cytat
Wicepremier, minister edukacji Roman Giertych chce zaproponować parlamentarną i ogólnonarodową debatę na temat piłki nożnej i Polskiego Związku Piłki Nożnej. Uważa, że potrzebne są zmiany.
hehe juz to widze jakby nasza reprezentacja wymiatała:D:d
Zamiast husarii by była podobizna naszego wicepremiera Romusia na KOszulach Białoczerwonych. Ale wtedy by my wygrywali bo przeciwnicy nie mogliby sie powstrzymać od śmiechu
HAHAHHA
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Wysłany: Pon Cze 12, 2006 11:06 pm
Roman dobrze prawi. W&*^%ac na zbity łeb tych z PZPNu, tylko kto na ich miejsce...
Hehe, pomysleliście co by sie działo gdyby jakimś cudem nasi rzeczywiscie dzisiaj wygrali ?
Zaczyna sie długi weekend i do tego takie wydarzenie a właściwie cud. Działo by sie oj działo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.