No póki co ladnie jedziemy 0:0 i moje przewidywania ida w dobrą strone
Ja jestem dumny ! i 100% szacunku dla naszych chłopaków, niestety wyczerpaliśmy limit szczęscia, słupek poprzeczka, nie trafienie Pololskiego, Klosego, genialne interwencje Boruca, ale ułamek sekundy Dudka zaspał i koniec. Jak już pisałem ja jestem dumny z tego co było mi dane dzisiaj zobaczyc.
Boruc, Jeleń, Smolarek ogromny szacunek !
Piekny mecz, polacy wreście biegali walczyli o każdą pike, jakby nie czerwona kartka Sobola to było by dobrze a tak pozostały tylko marzenia. Kapitalny mecz Boruca i całej lini obronnej. Podobał mi sie Bosacki. A najwiekszą gwiazdą naszą na mundialu jest IRENEUSZ JELEŃ.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Chłopcy pokazali klase, trzeba im to przyznac dzieki temu gorycz porażki będzie troche lżejsza do strawienia.
Mimo to wielka szkoda że tak sie to kończy i że wcześniej nie grali tak jak dziś, chociaż podobno szanse (teoretycznie) jeszcze są...
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Czw Cze 15, 2006 9:57 am
Ja mysle ze zagrali dobrze. Niewiele nam zabraklo do szczescia. Pokazalismy szwabom ze w pilke grac potrafimy, tylko musi nam sie chciec. Ja tam za naszych sie nie wstydze po tym meczu, walczyli jak lwy i za to nalezy im sie szacunek...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ehhh a tak ladnie gralismy do tej nieszczesnej 75 minuty Moze nie byla to zachwycajaca pilka, moze akcji 100% nie bylo, ale jesli tak gralibysmy z Ekwadorem to dzisiaj bylaby inna rozmowa... ....
Dla Jelenia i Boruca wielkie graty.... Zurawia w ogole nie widzialem na boisku, Smolarek niczego nie pokazal... nasz atak zawiodl na calej lini, moim zdaniem Janas powinien w 75 min wstawic Kosowskiego....
Co bylo- minelo, czas wziasc olowki w dlon i pobawic sie w matematyka, bo szanse wyjscia z grupy jeszcze sa
Pojawiło sie dziś bezpłatne specjalne wydanie Gazety Wyborczej poswiecone meczowi Polska - Niemcy w formacie pdf.
Chetnie bym poczytał, ale odnośnik został usunięty, taki widze komunikat, czy mógł by to ktoś gdzieś wrzucić. Z góry dzieki
Niestety Polska już napenwo jedzie do domu ponieważ Ekwador pokonał Kostaryke 3-0 eh oglądałem ten mecz i jestem pełen podziwu dla Ekwadoru, cóż powiecmy sobie strzeże zasłużyli sobie na wyjście grają napenwo ładniejszą i skuteczną piłke. Czyżby rodził się nam "czarny koń: mistrzostw Całkiem możliwe.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.