Siemka!
Mam pytanie, znacie moze jakas szkołe, instruktora, cokolwiek lub kogokolwiek kto uczy tanca do techno?
Z góry dzieki za odpowiedź, i pozdrawiam;]
_________________ _-^-_ Masters Of HardStyle _-^-_
Chopie to sie zno od urodzenia
Break Dance , towarzyskie itp to ja ale jeszcze nei slyszlama zeby ktos techno uczył
albo poobserwuj ludzi na dyskach
łOoo tos mnie tero rozsmieszyl
PoZdraWiam KoleGe
aa
na forum Goduli jest kilka ludzi ktorzy lubia i umia tanczyc techno to do nich zagadaj..
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
omg umarłem ja Cie naucze fajny motyw to tzw. 'łapiemy motylki' czyli chwytasz rękami wyimaginowane żyjątka latające (otrzymujesz bardzo ładny efekt) a tak serio to nie słucham i nie tańcze techna ale z czego wiem to do tego typu muzyki ruszasz sie bylejak (i tak stroboskopy robią swoje a po drugie kto by zwracał uwage na to jak tanczysz ) respekt dla pana za poprawienie mi humoru yO!
_________________ 'Inwestuje w alkohol bo ma największe oprocentowanie'
nie no dajcie spokoj wiem o co mu chodzi pewnie o hardstyle hmm moim zdaniem szybko nie da sie tego nauczyc to jest cos w stylu Michael Jacksona naucz się tańczyc breaka to będzie ci prosciej dokładność w tym stylu najważniejsze i rozluźnienie . wsłuchaj siew muzyczke . http://pl.youtube.com/watch?v=UZAfSD1Misw <-- luknij
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum