StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Sport » Newsy swiatowego footbolu
Newsy swiatowego footbolu
Autor Wiadomość
ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Wto Maj 02, 2006 9:12 pm 

heh hyba gosciu nie mioł na co leprzego kasy wydawac to wydoł n Rasiaka :o
przecierz on gro taak jak jo dzis grołem czylio daremnie :cool: :cool:

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 10/9
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 12:44 am 

Cos ci trenerzy maja jakis dziwny sentyment do Grzeska...... czyzby Grzesiu mial jakies "pozaboiskowe talenty" :> :cool: :cool:

Postaw piwo autorowi tego posta

soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 1:23 am 

a moze on naprawde jest dobrym zawodnikiem, tylko my kibice nie potrafimy tego zobaczyc :shock: :lol:

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

lukaas104

Fenris

Wysłany: Sro Maj 03, 2006 8:50 am 

Tak samo jak Lech jest dobrym prezydentem...i ja tez tego dostrzec nie umie..... kurde ma ktos nr do okulisty?? :shock: :shock: :shock:

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 10:10 am 

Oto co na temat Rasialdo powiedzial trener "Świętych":
Cytat
Rasiak is a tall target man, a hard working, honest player with a good goal scoring record,” commented Head Coach, Martin Jol. “He scored 45 goals in 103 games. He is a regular in the Polish international side which leads qualifying Group 6 just above England and he scored two against Israel in their recent 3-2 victory.

A lot is said about making the step up from the Championship to the Premiership, but Ashton and Bent have shown that for good players it is not such a big step. I believe he will do well for us and that he will be an asset to the squad.

Ciekawe statsy znajdziecie na stronie
Kod
http://www.saintsfc.co.uk/player.asp?plid=24522&title=Grzegorz+Rasiak&clid=20&navlid=1st%20team

Ja mysle ze Martin Jol bardzo wierzy w niego i gre calego zespolu oprze na Rasiaku.
Co nie zmienia faktu ze do reprezentacji sie nie nadaje !! :evil:
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

śnieżynka 

Tematy: 4
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 3:16 pm 

Titi w Barcie? :shock: :o

http://sport.wp.pl/kat,17...,wiadomosc.html
Co na ten temat sadzicie czy nie uwazacie ze barcelonie bardziej by sie przydal obronca a nie napastnik ;/
Jednak jesli transfer dojdzie to skutkow to dopiero sie bedzie dzialo :wink:

auger 

Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:33 am 

To ja moze zaczne od tego... CAMPEONES, CAMPEONES !! Madrid cabron, saluda al campeon !! Nareszcie Balugrana zapewnila sobie mistrzostwo przy wspoludziale klubu z Walencji. Teraz w spokoju moga sie przygotowywac do finalu LM. No i tu male nawiazanie do postu śnieżynki. Henry jeszcze nie jest w Barcelonie. Spokojnie... Z tego co podaja na oficjalnej stronie FCB, wszystko wyjasni sie po finale LM. Jezeli Barca wygra, wtedy Thierry zawita na Nou Camp, w innym wypadku prawdopodobnie zostanie z Kanonierami. Ta sprawa ciagnie sie juz od 2 lat, pamietam jak w zeszlym sezonie tez glosno spekulowano na temat FCB-Henry. Zreszta sprowadzenie francuza do stolicy Katalonii to byla przedwyborcza obietnica Laporty i pewnie stara sie ja zrealizowac. Ja tez jestem zdania, ze Barcelonie przydalby sie lepiej obronca niz napastnik, ale kto niechcialby widziec wspanialego trio Ronnie, E2 i Henry? Na obrone tez przyjdzie czas. Najprawdopodobniej klub wzmocni ktos z 4 pilkarzy: Fabio Aurelio, Antonio Lopez, Christian Chivu lub William Gallas. Ten ostatni transfer wydaje sie najblizszy realizacji, gdyz Gallas definitywnie opuszcza Chelsea i tez juz jest po slowie z Laporta.
A ja na koniec jeszcze pomarudze... We`re the Champions, we`re the Champions...
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 90
Piwa: 5/7
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:58 pm 

Steve McClaren będzie trenerem piłkarskiej reprezentacji Anglii. Po mistrzostwach świata w Niemczech zastąpi na tym stanowisku Szweda Svena-Gorana Erikssona - ogłosiła w czwartek tamtejsza federacja (FA).

A wracajac jeszcze do Barcelony myśle że napastnik nie jest im potrzebny bo maja znakomite trijo Ronaldinho - Eto - Messi wiec pewnie ktoś z nich nie bedzie grać, lecz pomyślcie sobie jaka będzie miała siłe w ofensywie jak przyjdzie Henry to będzie coś niewyobrażalnego.

danius0102

ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 9:04 pm 

ale czy to dobre inwestowac Tylko w napastnikow ?? :cool:

Fenris

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 12:35 am 

Przypomina mi sie Real....

auger 

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 3:04 pm 

Fenris napisał/a
Przypomina mi sie Real....

To nie jest tak... Larsson odchodzi, Ludo Giuly za rok, Messi jest jeszcze mlody i niech sie przytrafi jakas kontuzja to co wtedy? Henry moze grac na kazdej pozycji i wtedy Rijkard ma duze pole manewru. Moze dalej stosowac swoj system rotacyjny nie oslabiajac zespolu.
A obrona zostanie na pewno wzmocniona, innej opcji nie ma.

Fenris

Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:15 pm 

Moj brat: "I tak Henry przejdzie do Realu, bo daja mu 12 mln za sezon... bo to jest najwiecej w histori...chyba.." koniec cytatu maniaka Realu :)

Jedziemy dalej z jeszcze jednym cytatem: "Teraz napisz ze kiedys jak Real mial kilku napastnikow to mowili, że Real to sami napastnicy, a teraz jak Barca sobie kupuje Henrego i jeszce paru ma, to "na wypadek kontuzji"."

Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 90
Piwa: 5/7
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 8:18 am 

Z innej beczki Serie A :

Wielki skandal w Juventusie: dyrektor wyznaczał sędziów

Włoski Związek Piłki Nożnej wszczął wewnętrzne dochodzenie w sprawie ujawnienia przez prasę zapisu podsłuchanych za zgodą prokuratora rozmów, podczas których dyrektor generalny Juventusu Turyn Luciano Moggi ustalał z byłym już szefem specjalnej komisji sędziowskiej związku Pierem Luigim Pairetto, kto ma sędziować mecze zarówno krajowe, jak i międzynarodowe jego klubu.

Reszta artykułu tutaj

Hmm czyżby dzieki tym układom Juve zdobyło tyle trofeów ??

danius0102

auger 

Wysłany: Sob Maj 06, 2006 8:44 am 

Fenris napisał/a
I tak Henry przejdzie do Realu, bo daja mu 12 mln za sezon... bo to jest najwiecej w histori...chyba..

Ciekawe po co mialby tam isc. Chyba zeby walczyc o 2 miejsce z Realem, bo 1 jest zarezerwowane dla Barcy. Poza tym jakby na kase polecial to juz dawno podpisalby kontrakt z Arsenalem, ktory dawal mu niebotyczne kwoty za to ze zostanie na Highbury, wiecej niz 12 madryckich $. W dodatku zona Henryego jest z Katalonii a to mowi samo przez sie. Widze tu typowe myslenie madritisty:"przyjdzie do nas bo damy mu wieksza kase". Hehe, dupa nie przyjdzie bo Henry chce grac o najwyzsze cele, a takie zpewnia mu tylko FCB, bo na pewno nie $real.
Fenris napisał/a
Teraz napisz ze kiedys jak Real mial kilku napastnikow to mowili, że Real to sami napastnicy, a teraz jak Barca sobie kupuje Henrego i jeszce paru ma, to na wypadek kontuzji

Na dzien dzisiajszy Barca dysponuje takimi napastnikami:
7. Henrik Larsson - odchodzi po sezonie
8. Ludovic Giuly - prawe skrzydlo (odchodzi za rok)
9. Samuel Eto'o Fils - srodek
11. Maximiliano Gastón López - srodek (nie miesci sie w meczowej 18)
14. Santiago Ezquerro Marin - lewe skrzydlo (nie miesci sie w meczowej 18)
19. Lionel Messi - prawe skrzydlo

Nie widze przeszkod zeby Henry wzmocnil ta formacje, tym bardziej, ze bardzo glosno mowi sie iz Maxi zostanie wypozyczony do innego klubu. Poza tym Henry moze grac na kazdej pozycji, co jest jego ogromnym atutem, a jak sam wspomnial w wywiadzie moze zaczac od "grzania ławy"... Dorzucajac do tego wszystkiego kontuzje, slabsza forme lub kartki to Henry przyda sie w sam raz!

Fenris

Wysłany: Sob Maj 06, 2006 8:50 am 

Mumiak napisał/a
Z innej beczki Serie A :

Wielki skandal w Juventusie: dyrektor wyznaczał sędziów

Włoski Związek Piłki Nożnej wszczął wewnętrzne dochodzenie w sprawie ujawnienia przez prasę zapisu podsłuchanych za zgodą prokuratora rozmów, podczas których dyrektor generalny Juventusu Turyn Luciano Moggi ustalał z byłym już szefem specjalnej komisji sędziowskiej związku Pierem Luigim Pairetto, kto ma sędziować mecze zarówno krajowe, jak i międzynarodowe jego klubu.

Reszta artykułu tutaj

Hmm czyżby dzieki tym układom Juve zdobyło tyle trofeów ??

Jesli to prawda bo bedzie wielka awantura i odbije to sie echem po calej europejskiej pilce noznej... Swoja droga, jak byly szef moze miec wplyw na to kto i kiedy ma sedziowac?? no chyba ze artykul odnosi sie do czasu kiedy jeszcze sprawowal swoje stanowisko.

RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Sport » Newsy swiatowego footbolu

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Giertych: Ewolucja nie istnieje a smok Wawelski to fakt
generate your own brasil football shirt !
Samodzielny Manager miejskiego portalu informacyjnego
1-szy polski e-katalog fundacji !
Najlepsze gitarowe solówki

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach