Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Lis 15, 2005 2:37 pm
Ostatnio mnie rozsmieszyly 2 newsy Ashley Cole do Realu i Casillas do Barcy. LOL czego to ludzie nie wymysla...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 12:26 pm
Niech idzie wszedzie byle nie do Realu bo sie zeszmaci jak kazdy kto tam przychodzi. Na jego miejscu wynegocjowalbym lepszy kontrakt w Bayernie i tam zostal.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 6:08 pm
Kod
http://www.transfery.info/
Na tej stronce sa najswiezsze doniesienia dotyczace transferow pilkarzy. Ciekawe newsy, choc ja traktuje wiekszosc z przymrozeniem oka.
P.S. Chcialem dodac ze George Best nie zyje... [*]
Ostatnio zmieniony przez auger Pią Lis 25, 2005 5:22 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Gru 08, 2005 5:36 pm
To zalezy od zarzadu, ale wydaje mi sie ze zostanie.
Barcelona i Celtic Glasgow mogą przyjechać do Krakowa na towarzyskie mecze w piłkarzami miejscowej Wisły, z okazji jubileuszu 100-lecia istnienia klubu - poinformowano na środowej konferencji prasowej.
"Celtic 5 lipca gra z Legią Warszawa z okazji jubileuszu 90-lecia tego klubu, ale dostaliśmy propozycje od szkockiego klubu, aby zagrać z nimi 9 lipca. Na razie analizujemy tę ofertę" - powiedział rzecznik prasowy Wisły Kraków Jerzy Jurczyński.
Nieznany jest natomiast termin przyjazdu do Krakowa Barcelony.
"Czekamy na terminarz ligi hiszpańskiej, aby skonkretyzować ofertę. Jesteśmy w stanie zapłacić tyle ile żądają od nas Hiszpanie za rozegranie tego meczu" - powiedział Jurczyński.
W tym roku jubileusz 100-lecia istnienia obchodzą w Krakowie Cracovia, Juvenia i Wisła.
Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 11:38 pm
Juz prezes Barcy, Joan Laporta mial prowadzic wyklad na UJ i nic nie wyszlo z tego.
A`propos na rozegranie towarzyskiego meczu z Wisla zgodzilo sie Lazio Rzym. W zamian chca jakis mlody talent wislakow, ponoc gosc niezle wymiatal na turnieju i wpadl w oko wlodarzom rzymskiego klubu. Ciekawe co Wiselka na to...
Bramkarz brazylijskiego klubu Sao Paulo FC, Rogério Ceni zdobył w nocy z soboty na niedzielę naszego czasu 60. bramkę ligową w swojej karierze. Tym samym brakuje mu już tylko dwóch trafień, by wyrównać rekord wszech czasów.
Obecny rekord należy do Paragwajczyka José Luisa Félixa Chilaverta, który w latach 1989-2003 strzelił łącznie 62 gole, z czego 45 z rzutów karnych. Rogerio Ceni ma na koncie 20 celnych "jedenastek", pozostałe bramki zdobył z rzutów wolnych.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.