Co do HT to wyłączone do odwołania przez ataki nie chcą im włączyc serwera dopóki nie wykupią firewalla, na którego ich nie stać ... prawdopodobnie strona wróci po zmianie hostingu, zobaczymy
Mimo trudności jakie napotkało HT na swojej drodze, prawdopodobnie serwer niedługo będzie włączony a HT będzie funkcjonowało jak dawniej. Jeśli macie jakieś sugestie lub coś ciekawego czym chcielibyście się podzielić z personelem HT, piszcie na info.heaventracker@gmail.com.
Aktualności na temat HT pod adresem który podałem: TUTAJ
Z uwagi na zwiększenie bezpieczeństwa serwisu spowodowane wprowadzeniem kodu PIN, jesteśmy w stanie przyjąć 4500 nowych użytkowników. W związu z tym od godz. 23:59 dnia 01.04.2008r. do godz. 23:59 dnia 02.04.2008r. (tylko jeden dzień) będzie dostępna otwarta rejestracja.
Nie wiem, czy tą informacje można dzisiaj brać na poważnie, ale myślę, że tak.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.