Pozyczylem sobie od kumpla nowego NFS'a ale tak jak w temacie mam pewien problem A mianowicie, zainstalowalem gre zrobilem wiec mysle, ze wszystko powinno dzialac lecz nic bardziej mylnego. Podczas wczytywania obojetnie jakiego wyscigu gra "juz ma sie wlaczyc" ale nagle sie zacina Wie ktos czym to moze byc spowodowane albo najlepiej jak to naprawic. Z gory THX
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
Gra ma dosyc duze wymagania sprzetowe, moze po prostu twój PC ich nie spełnia ?
Minimalne wymagania:
- System operacyjny - Windows XP/2000
- Procesor - Intel Pentium 4 lub porównywalny 1.4 GHz (z prockiem ponizej 2 GHz moze być baardzo ciezko)
- Pamięć - 256MB RAM (ale na moje oko ponizej 512 MB nie da sie grac)
- 3 GB wolnego miejsca na dysku
- Karta graficzna - 32MB zgodna z DirectX 9.0c (watpie zeby gra odpalila sie na karcie z mniej niz 64-128 MB)
- Karta dzwiękowa - kompatybilna z DirectX 9.0c
- DirectX 9.0 c
Jesli Twój sprzet sie miesci w tych ramach to prawdz czy masz najnowsze DirectX i oczywiscie sterowniki.
To moja konfiguracja:
- AMD Athlon 2500+
- 768 Mb RAM'u
- GeForce FX 5200
- Windows XP (SP2)
- a DirectX powinien byc odpowiedni bo podczas instalacji Carbona sie jescze instalowal.
Wiec jedyne co to sterowniki, ale nie wiem jakie mam sciagnac bo na tych najnowszych tez watpie zeby dzialal
_________________ Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem
Hmmm mam ta sama karte co Ty i mi smiga Jakie masz stery do karty Ja ostatnio instalowalem Wersje 84.21 i jest OK Jak chcesz spróbuj se je sciagnac i zainstalowac...
Chyba ze chcesz najnowsze to se looknij tu :
Kod
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
// Ayrton Senna Da Silva //
[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
PLLLLLLLISSSSSSS
Gość
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 3:52 pm
MA KTOŚ KOD DO INSTALACJI NFS CARBON????????? piszcie na moje GG 238584 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PPPPPPPPPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIISSSSSSS
Powtarzam poraz kolejny to nie forum warezowe ! www.google.pl pozatym mamy tutaj temat ze stronami gdzie znajdziesz takie rzeczy, a jak nie to EMPIK, MEDIA MARKT, SATURN, co kolwiek
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
sieć sklepów empik, media markt o raz starun, matko ile razy mozemy sie powtarrzac
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.