Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 1:02 am
Bleeee... Ale z drugiej strony "somewhere over the rainbow" ludki na przyklad brzydza sie kurczakami tak jak my pajakami.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Dzisiaj "Nieustraszeni" wcinali sobie oczy ryby owcy i krowy.. Oczy krowy były gigantyczne i najbardziej widowiskowe? :blink: Cieżko je było przegry?ć bo się ?lizgały miedzy zębami a gdy pękły to taki fajny sok aż ustami wylatywał Cud miód i orzeszki:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 11:20 am
Bleee, malze, krewetki, homary... Bleee, tylko to widze a juz mnie zbiera... Bleeee...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Kwestia przyzwyczajenia
Jakis czas temu podawalem link do artykułu o gosciu (Polak) którego dieta opiera sie głównie na owadach i robakach. Facet (profesor czegos tam) opisywał w jakis sposób przyrz?dzic np. osy, ważki albo motyle czy pijawki Podobno dżdżownice sa niezbyt dobre a niektórzy sa ponoc zdolni do zjedzenia nawet tasiemca... eeh...
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 11:49 am
Czlowiek nie swinia, wszystko zje...
Bywało gorzej Taka była konkurencja, że wchodziło się do takiej wanny, wsypywano parę kibli krowich jelit i trzeba było z tych jelit wyssać sok czy co tam było i wygrywał ten, kto w krótszym czasie zapełni całą szklankę.
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.