czesc...mam problem....kupiłem sobie Nokie 6030 i dopiero niedawno zauważyłem,że nie moge mieć na niej dzwonków w formaicie AMR...podobnież da sie je przerobić na MIDI ale nie wiem jak sie za to zabrać....
czesc...mam problem....kupiłem sobie Nokie 6030 i dopiero niedawno zauważyłem,że nie moge mieć na niej dzwonków w formaicie AMR...podobnież da sie je przerobić na MIDI ale nie wiem jak sie za to zabrać....
Hmmm no nie mozesz miec dzwonkow w formacie AMR bo ten telefon nie posiada dyktafonu
Wiec wracajac do tematu to gdzies widziałem takie progi do przerabiania nawet MP3 na pliki MIDI ale to i tak jest do kitu... brzmi to tragicznie niestety...(nawet kiedys tego probowałem)... Dlatego jedyne co Ci pozostaje to sciaganie jakiejs przyzwoitej polifonii ze stronek i wgrywanie przez kabel lub np. z wapstera...(szkoda ze ta polifonia w tym telefonie tylko 16-tonowa )
Pozdro
_________________ ''Wyścig, Rywalizację, Mam We Krwi, Są Częścią Mnie, Częścią Mojego Życia''
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Wto Lut 20, 2007 2:04 pm
A tym konwerterem on-line probowales? Wybierz plik w formacie amr aby wgrac go na serwer, tam gdzie masz "Output format" wybierz Midi (.mid, .midi), zaakceptuj regulamin i nacisnij "Convert". Powinno zadzialac.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Hm.....ale to moze za 2 dni,bo zrobiłem formata napewno spróbuje i napisze.
maciunia
Gość
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 9:19 pm
Wielka prośba. Nie znam się dobrze na komputerach ale potrzebuję programu do przeróbki muzyki mp3 na muzykę midi. Potrzebna mi ona do keyboarda. Tylko żeby program był po polsku chyba że nie ma takiego programu to może być w innym języku tylko z podpowiedzią jak ją przerobić. Proszę o nazwę programu.
Z tego co wiem (ja też gram na keyboardzie) muzyki w formacie Mp3 nie da sie przerobić na MIdi ponieważ pliki w formacie midi to masa nut zapisana w jeden ciąg dlatego Mp3 raczej się nie da przerobić.Jeżeli masz dobry klawisz to poszukaj sobie tej muzyki,której potrzebujesz w formacie *kar i wtedy spróbuj przerobić na MIdi,nagraj na dyskietke i spróbuj odpalić na klawiszu (pewnie masz Yamahe tak jak ja).Jak coś to pisz na PW.Pozdro.
P.S midi na Mp3 owszem da się przerobić.
Napisz jaki Ci konkretnie chodzi utwór to może mam go w nutach to CI go jakoś prześle.
Maciunia do stokrotki
Gość
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 10:00 pm
Jak możesz to skontaktuj się ze mną przez e-maila tj. pilus1@o2.pl albo i wyślij mi swoje namiary : e-mail lub gg to ja się odezwę. W sprawie midi. Wszystko powiem jak sę skontaktujemy. PILNE. Z góry dziękuję.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.