Witam
9 lipca (niedziela) na terenie rudy śląskiej skradziono telefon komórkowy NOKIA N70 (kolor srebrny http://www.inspiracja.net...8000133f6.jpg). NUMER SERYJNY IMEI (*#06#) 357968009415156. Za jakiekolwiek informacje na temat miejsca pobytu w/w telefonu bede bardzo wdzieczny i obiecuje nagrodę. Telefon jest zablokowany więc dla posiadacza jest bezużytecznym złomem.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i z góry dziekuje za info
Nie no przecież się śmieje ... ale prawda jest taka, że wątpie żeby ktoś zwrócił Ci tą "Nkę" a jak znam życie to znalazca na bank zaniesie ją do jakiegoś serwisu gdzie zrobią mu to bez problemu ... współczuje właścicielowi
a jakies znaki szczegolne, wogole gdzie Ci ją ukradli na Bykowinie czy gdzieś indziej, bo jak nie tutaj to kaplica
a jakies znaki szczegolne, wogole gdzie Ci ją ukradli na Bykowinie czy gdzieś indziej, bo jak nie tutaj to kaplica
Znaków szczególnych brak bo to nówka sztuka z folia na wyswietlaczu i noszony w silikonowym etui. W środu oryginalna karta mmc64mb (small sized mmc). Możecie popytać, może ktoś okazyjnie gdzieś kupił. Tych telefonów jest stosunkowo mało. Z tego co wiem to nieda sie z tego modelu ściągnąć simlocka ani zmienić IMEI wiec jest on dla obecnego posiadacza bezużyteczny.
No tak SimLock BB5 także kicha, ale Dejan będzie już nie długo będzie wprowadzał boxy także nie długo bez problemu będzie mozna sciagas lock. Nawet jak ktoś kupił to póki co raczej nie bedzie sie z tym zbytnio afiszowac, ale luz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.