StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Auto-moto » Nowa Zabawka Dody...
Nowa Zabawka Dody...
Autor Wiadomość
SzakalXP 

Tematy: 27
Piwa: 9/24
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 6:44 pm Nowa Zabawka Dody...

Z czym kojarzy się wam Porsche? Z wyśmienitymi osiągami, idealnym rozłożeniem masy i konserwatywnie-elegancką stylistyką?

Tak właśnie odpowiedzielibyśmy na to pytanie jeszcze do wczoraj, kiedy to w mediach pojawiła się sensacyjna wiadomość. Otóż największa gwiazda polskiej muzyki: śliczna, skromna, urocza i elokwentna Doda odebrała właśnie swój najnowszy motoryzacyjny nabytek - Porsche Carrera 4 w wersji Targa (jedyne takie w Polsce).

Początkowo byliśmy nawet pełni podziwu, co do gustu, jakim wykazała się pierwsza skandalistka RP. Wszyscy spodziewali się majtkowego różu, tymczasem carrara Dody polakierowana jest na perłowo biały kolor (tak jak limitowane wersje sportowe). Subtelny tuning ogranicza się do czarnych felg, które doskonale podkreślają sportowy charakter wozu, rozpędzającego się do setki w mniej, niż 5 sekund.

I wszystko było by w najlepszym porządku, gdyby nie fakt, że samochód został specjalnie wykończony. Jednym z elementów są np. wewnętrzne podświetlane listwy progowe, z napisem Doda...

Czyżby słynąca z wysokiego poziomu IQ piosenkarka miała problemy z zapamiętaniem własnego pseudonimu?

źródło: poboczem.pl

:lol: Śmiechu warte... :lol: Jak kiedyś jeszcze leciała "Jazda z Dodą" to naprawde pieeeeknie jeździła po naszych drogach... :grin: W jednej rece komóra i jazda... albo se makijaż poprawiała... :mrgreen: Ohhh takim autem powinni wyróżnieni ludzie jeździć a nie z "wysokim IQ" :lol: Nooo wiec tak max 0,5 roku jej daje bo poźniej to chyba przyjdzie z pomocą lakiernik... :wink: Kto da więcej ?? :lol:

// Ayrton Senna Da Silva //

[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
Postaw piwo autorowi tego posta

soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:06 pm 

zarabiając około 500 000 miesiecznie (tak gdzieś wyczytałem) spokojnie moze sobie pozwolić na Porsche i nawet na następne gdy zaliczy bliskie spotkanie pierwszego stopnia :]

3 miesiące daje i będzie głośno ;) jeśli nie o nowym Porsche Dody to o nowym programie pt. 'Jazda z Dodą 2' :mrgreen:

SzakalXP napisał/a
Ohhh takim autem powinni wyróżnieni ludzie jeździć a nie z wysokim IQ

pamietajmy e w dzisiejszych czasach kazdy kto ma pieniądze jest wyróżniony, smutne ale prawdziwe.

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

lukaas104

SzakalXP 

Wysłany: Pią Lis 23, 2007 11:04 pm 

soczek napisał/a
pamietajmy e w dzisiejszych czasach kazdy kto ma pieniądze jest wyróżniony, smutne ale prawdziwe.

No tak wiem niestety... Zgadzam sie w 100% :wink: :beer: Jednakże żeby "TO" chociaż jeździć umiało to by było dobrze...patrząc na ten program na serio mi sie czasami odechciewało :P Nie wiem jak ona ten egzamin zdała... :???: :lol:

soczek napisał/a
zarabiając około 500 000 miesiecznie (tak gdzieś wyczytałem) spokojnie moze sobie pozwolić na Porsche i nawet na następne gdy zaliczy bliskie spotkanie pierwszego stopnia :]

NIe wiem ile ona zarabia miesięcznie ale właśnie troche ponad te 500 tyś PLN-ów kosztowało te Porsche także (i tu niecenzuralne słowa padaja @%$^#&* ) :mad: co 1 miech se może taki wóz kupic.... :???: TFUUUUU :mrgreen:

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 9:22 am 

Ja tam jej zle nie zycze, ale moze sie rozwali o jakies drzewo i bedziemy ogladac reality szoł pod tytulem:"Zrastaj sie z Dodą" albo serial o lekarzach "Jak oni składają". :twisted:
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

Stokrotka 

Tematy: 60
Piwa: 6/24
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 10:40 am 

auger napisał/a
Zrastaj sie z Dodą albo serial o lekarzach Jak oni składają. :twisted:

HA HA HA HA :lol:
SzakalXP napisał/a
Nooo wiec tak max 0,5 roku jej daje bo poźniej to chyba przyjdzie z pomocą lakiernik... :wink: Kto da więcej ?? :lol:

Szakuś nie przesadzaj ;) góra dwa miechy i będą jej klepać tą fure :P :D

SzakalXP 

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:22 am 

auger napisał/a
serial o lekarzach Jak oni składają. :twisted:

Auger to było dobre... :lol: :lol: :lol: :beer:

Stokrotka napisał/a
Szakuś nie przesadzaj ;) góra dwa miechy i będą jej klepać tą fure :P :D

Dlatego pytałem czy ktoś da więcej... :wink: :mrgreen:

Master 

Tematy: 17
Postawił 11 piw(a)
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 8:57 pm 

Daje miesiąc że albo jej te auto podp****** albo wyląduje w jakimś rowie :D

Nie pomagam niezarejestrowanym osobom na gg. Nie podaję cdkeyów, od tego jest warez.

Sopel 

Tematy: 0
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 2:36 pm 

ladna furka..:)

RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Auto-moto » Nowa Zabawka Dody...

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Konie na igrzyskach beda mialy... klimatyzowane stajnie
Celeron 633, blyta glowna z DFI, 312 ramow ...
Śpiewać każdy może... :)
"i ogłasza syn dobosza SMS'y po pół grosza ..."
Radio Maryja zagra w każdej szkole

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach