niketorzy ludzie juz tesknaia za komuna :tongue.gif;
moim zdaniem to ta cał? poliktyke to o dupe roztrzas
To się nazywa Anem uczy sie polskiego
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
do matury sie naucze tego poslkiego mam jeszce duzo czasu RTMVS :Pp
Taaaak...chce to widzieć...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Ostatnio zmieniony przez RtMvS Nie Mar 26, 2006 1:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
ja w przeciweinstwie do Ciebie mam całe dwa lata :Dd
Cięzko to widze, serio...weĽ staraj się przynajmniej sprawdzić co piszesz, masz przecież czas na wysłanie posta
Dla wszystkich którzy nie moga wej?ć na http://forum.rudanet.com/index.php a chcieliby, ukulałem wersje offline do ?ci?gnięcia tutaj: http://s001.wyslijto.pl/?...439454888433281
Wielko?c pliku: niecałe 2 MB
Po rozpakowaniu: ok. 9 MB
Jak uruchomic ? Po rozpakowaniu wchodzimy do folderu rudanet1 i szukamy pliku "index.php.htm" - uruchamiamy go i w przegl?darce otworzy sie forum po ktorym można poruszać sie bez zadnych (no prawie) ograniczeń
W gruncie rzeczy to większo?c ludzi którzy sa tam zalogowani s? tez zalogowani tutaj (może male wyjatki) i nie widze sensu pisać na 2 odrębnych forach z tymi samymi ludĽmi....gdzis sie traci sens.Nie żebym miał tu jakies aluzje w strone IB, ale jedno "rudanet" wystraczy w zupełno?ci.
ja tam nie widze chyba nikogo stad no chyba ze pod jakimis innymi nickami zreszta tam sie trzy gora 4 osoby udzialaj?, a raczej udzielały bo teraz padlo im to forum i cisza
skoro te forum upada to moze IB przejdzie do rozumu i to wstawi zamiast tamtego
Ja jestem i tam i tu.
A piszę wtedy , kiedy mam co? do powiedzenia.
A co Wam tamto forum tak przeszkadza...powiem szczerze,
że nie rozumiem... teraz modna jest konkurencja....
Niech sobie będzie jedno i drugie....przecież krzywda sie nikomu nie dzieje...
Hmm, konkurencja jest dobra w biznesie i w duzych spoleczno?ciach a nie w takiej małej jak ta nasza w ktorej i tak uzytkowników jest tyle co kot napłakał a jeszcze tworzy sie dodatkowe projekty które zamiast jednoczyć uzytkowników tylko dziel? te i tak małe grupy ludzi na jeszcze mniejsze.
Ale co mi tam, róbmy swoje, alleluja i do przodu (jak mówi ojciec dyktator)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.