Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-19, 11:56
hehe to mom nadzieja, ze sie zalapia na te balety i moze tak dociagna to lipca wtedy zaczna sie moje balety
a co do wyborów to nie ma opcji mom wszystko w [cenzura] wiem, ze temat trocha taki nie dla nas mlodych ludzi ale jO przynajmniej uwazam glosowanie za swoj obowiazek :)
Wysłany: 2006-03-19, 13:20
lOOpa napisał/a:
na koGo bedziecie glosowac
W poprzednich wyborach tak jak chyba większość nie brałem swojego skromnego udziału bo myslałem ze tu juz i tak gorzej nie będzie, ale jak widać rzeczywistośc jest brutalna i przerasta mozliwości wyobraźni.
Teraz trzeba będzie chyba iść i zaglosować. Jesli wybory byłyby teraz to na pewno wybrałbym PO (zreszta przedtem też).
Nie moze byc tak zeby krajem rządziły mohery razem ze swoim przywódcą - ojcem dyrektorem rydzem
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-19, 13:27
jA tez wlasnie jestem calYmi ryncaMY i nogaMY za PO, tak samo jak w pierwszych wyborach i normalnie szokiem dla mie bylo jak wygraly kaczory. po drugie Ci co nie gosuja to nie moga potem narzekac jo teraz przynajmniej moga powiedziec z czystym sumieniem => godol zech zeby nie GLOSOWAC na kaczorów bo wcale nie bedzie lepiej, a to mnie wlasnie najbardzej nerwuje jak ktos nic nie robi ale potem najglosniej wszystko komentuje
Wysłany: 2006-03-19, 17:29
shoovarek1 napisał/a:
Heh, i cały w tym problem żeby wybrac tych którzy nakradną najmniej.
i o to w tym wszystkim cHodzi, bo to juz cHyba jakos tako mentalnosc polakow, ze jak sie juz kery dostanie do koryta to bedzie ino ciagnac do siebie ile sie do, a jak sie trafi jakis jeden uczciwy to go zaraz tak pojaDa ze [cenzura] z jego planow bedzie
Wysłany: 2006-03-21, 20:34
ja na nikogo bym niezaglosowal po tych szopkach jakie teraz odstawili, niby pakt mial byc a co wyszlo to kazdy widzi, pakt trzech partii majacych do siebie tyle co nie powiem co a i tak sie rozsypuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum