Nie uważacie ze to niesprawiedliwe że jakis tam pilkarz ktory nawet za bardzo nie wie co to jest polska dostal obywatelstwo od reki a wielu ludzi czeka na to latami ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 4:14 pm
Porażka. Koleś jest cienki jak barszcz, a nadanie mu obywatelstwa ma na celu wypromowanie go na MŚ. Mam cichą nadzieję, że nie pojedzie z reprezentacją. Repatrianci walczą dziesiatki lat o to by powrócić do swojego kraju a taki baran dostaje obywatelstwo od ręki. Nie zna historii, nie zna języka i pewnie nawet w 1% nie czuje się Polakiem. Włodarze z Legiuni pewnie mu to załatwili, bo łatwiej jest opchnąć Brazylijczyka na "europejskich blatach" na zachód...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Popieram Augera to nie jest to co wtedy z Olisadebe. Chcieli to powtórzyć ale nic dwa razy się nie zdarza Tak więc nie potrzebnie obywatelstwo mu dali bo i tak Leo go nie weźmie nawet na liście go nie było więc ma po ptakach
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
tak Leo go nie weźmie nawet na liście go nie było więc ma po ptakach
Jest już powołany tylko czekają na oficjalne piso od FIFA co jest podobno tylko formalnością.
Fakt faktem toche nie sprawiedliwie to jest ale ja tam się ciesze że można mieć ctakich piłkarzy pół europy teraz tak robi wiec dlaczego nie my.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Anem, tak BTW, Roger znalazł się w kadrze. Będzie na zgrupowaniu. Ale nie wiadomo, czy pojedzie na same Mistrzostwa.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Repatrianci walczą dziesiatki lat o to by powrócić do swojego kraju a taki baran dostaje obywatelstwo od ręki.
No i wlasnie to jest najgorsze, bez żadnych sciem sprzedaje sie nasze obywatelstwo temu kto da wiecej a za chwile pieprzy jeden z drugim frazesy o patriotyzmie i zaniku idei wsrod mlodziezy. A ludzie ktorym sie te obywatelstwo rzeczywiscie nalezy czekaja latami i rzadko jest dostaja
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 9:45 am
Zobaczymy za parę lat, jaki z niego Polak.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Popieram Mumiaka Oli przynajmniej coś grał ;d a z niego pożytku raczej nie będzie poza tym nie grał w ani jednym meczu eliminacyjnym więc moim zdaniem wogole nie powinien grtac:/
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Moim zdaniem chęć grania w innej reprezentacji, dla innego kraju jest dość wystarczającym powodem, aby sobie zasłużyć, choćby na powołanie. I co z tego, że nie zna języka i mozliwe, ze nie czuje sie w ogole Polakiem ? Moim zdaniem trzeba mu okazać szacunek, ze chce wzmocnić naszą reprezentację. A nie jest wcale taki cianki jak o nim mówią.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.