n!e ma To JaK m!eć sąs!aDa TAJNIAKA Sąs!aDki którym n!epasuje to,że od czasu do czasu głośniej puszcza muza Sąsiadka piętro niżej któro zwalo na mnie i na bracika, że obrzygalismy okna sąsiadce z 2 pietra (zasluga jej syna)
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^*
Heh ja mam spoczo sąsiadow:D Moze dlatego ze mieszkam w domku jednorodzinnym haha:D wiec jakas glosniejsza muza, nie przeszkadza za bałdzoo:D Mi zreszta tez...czasem moi starsi o cos sie tam ciepia...ale mija im
[ Dodano: 2007-06-02, 21:04 ]
19Gos!a48 napisał/a:
Sąsiadka piętro niżej któro zwalo na mnie i na bracika, że obrzygalismy okna sąsiadce z 2 pietra (zasluga jej syna)
No to piżama fajno mosz sytuejszyns:D <lol> A z ta klamka,co stali pod blokiem wszyscy i twoj starszy musial naprawiac<lol2>
No to piżama fajno mosz sytuejszyns:D <lol> A z ta klamka,co stali pod blokiem wszyscy i twoj starszy musial naprawiac<lol2>
Skąd o tym wiesz? ;> HaH no ale i tak moj stary tego nie naprawil wogole skad to wiedzieli ze to akurat jo zepsulach ta klamka jo ino w tej klatce nie mieszkom nie no kapa nikt nieumiol wlyz do dom przeze mnie
[ Dodano: 2007-06-03, 08:47 ]
19Gos!a48 napisał/a:
Skąd o tym wiesz? ;>
Dobra już wiem,że to ty kwiotek niewiedzialach kim jestes
[ Dodano: 2007-06-03, 08:53 ]
Maaadzia napisał/a:
wiec jakas glosniejsza muza, nie przeszkadza za bałdzoo:D
No jaaaa jak ty puscisz muza to az jo to slysza 'KaaaaaaaaaaaaaNiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKuŁyyyyyyyyyyyyyyyy'
_________________ *^ MiŁoŚć JeSt zAuRoCzEnIeM KtÓrE PrYskA WrAz z ZaUfAnIeM !i! ^*
a jo mom na dole pier... nięto sąsiadka o wszystko sie ciepie.. ona mi w sylwestras pryszla o 23 żebych muzyka wyłączył.. ta p...ta chyba nigdy młodo nie była:D lol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum