StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Sport » Orange Ekstraklasa 2007/2008...
Orange Ekstraklasa 2007/2008...
Autor Wiadomość
SzakalXP 

Tematy: 27
Piwa: 9/23
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 1:33 pm Orange Ekstraklasa 2007/2008...

Juz dziś startuje nowy sezon Orange Ekstraklasy...

Tymczasem przed rozpoczynajacym sie juz dzis sezonem jest wiele niejasności. Nadal do końca nie wiadomo, jakie klubu zagrają w pierwszej lidze. Wciąż niejasny jest los Zagłębia Sosnowiec.

Tytułu mistrza Polski bronić będzie Zagłębie Lubin, które w piątek zmierzy się u siebie z Widzewem Łódź. Prezes lubińskiego klubu Robert Pietryszyn i jego trener Czesław Michniewicz otwarcie mówią, że chcą powtórzyć sukces sprzed dwóch miesięcy i mają ku temu odpowiednie instrumenty. Największym wzmocnieniem Zagłębia w letniej przerwie jest Piotr Włodarczyk, który przeszedł z Legii Warszawa.

W piątek rozegrany zostanie jeszcze jeden mecz pierwszej kolejki. Zdobywca Pucharu Polski Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. podejmować będzie pierwszoligowego beniaminka Ruch Chorzów. Na stanowisku trenera grodziskiego klubu zadebiutuje Jacek Zieliński.
Ruch Chorzów był jednym z bohaterów zamieszania, które powstało kilka dni temu. Klub ten początkowo nie otrzymał licencji na grę w pierwszej lidze, ale wkrótce PZPN zweryfikował swoje stanowisko i przyznał chorzowianom prawo do gry w Orange Ekstraklasie. Długo na przyznanie licencji czekała także Polonia Bytom, której największą bolączką jest brak odpowiedniego stadionu.

Niepewna jest jeszcze sytuacja innego beniaminka Zagłębia Sosnowiec. W czwartek Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej nie podjął decyzji o ewentualnym ukaraniu Zagłębia Sosnowiec za udział w procederze korupcyjnym - poinformował przewodniczący WD Michał Tomczak.

- Naszym celem od początku było doprowadzenie do rozstrzygnięcia tej sprawy przed rozpoczęciem ligi. Nie było to jednak możliwe. Klub zaproponował dobrowolne poddanie się karze, ale zabrakło zgodności co do jej wysokości - powiedział Tomczak.

Na sobotę zaplanowane są cztery spotkania. Oprócz meczu Lecha z Zagłębiem, zagrają także dwaj beniaminkowie Jagiellonia Białystok z Polonią Bytom, Odra Wodzisław z ŁKS Łódź oraz wicemistrz Polski PGE GKS Bełchatów z Kolporterem Koroną Kielce.

W niedzielę Legia Warszawa podejmować będzie Cracovię Kraków, a spotkanie Wisły Kraków z Górnikiem Zabrze przełożono na 14 sierpnia ze względu na wyjazd piłkarzy "Białej Gwiazdy" na turniej w USA.

Program meczów 1. kolejki:

27 Lipca, Piątek

Groclin Grodzisk Wlkp. - Ruch Chorzów (19.00)
sędzia: Marcin Borski (Warszawa)

Zagłębie Lubin - Widzew Łódź (20.00)
sędzia: Grzegorz Gilewski (Radom)

28 Lipca, Sobota

Jagiellonia Białystok - Polonia Bytom (16.00)
sędzia: Włodzimierz Milczarek (Piotrków Trybunalski)

Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec (19.00)
sędzia: Jarosław Żyro (Bydgoszcz)

Odra Wodzisław Śl. - ŁKS Łódź (19.00)
sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin)

PGE GKS Bełchatów - Kolporter Korona Kielce (20.00)
sędzia: Zdzisław Bakaluk (Olsztyn)

29 Lipca, Niedziela

Legia Warszawa - Cracovia Kraków (19.00)
sędzia: Mariusz Podgórski (Wrocław)

14 Sierpnia, Wtorek Wisła Kraków - Górnik Zabrze (20.00)

źródełko : sport.onet.pl

No jestem ciekawy jak sie zakoncza te spotkania... :]

PS. Wyniki wszystkich spotkan sezonu na bierząco w tym temacie... :wink: Pozdro :wink:

// Ayrton Senna Da Silva //

[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
Postaw piwo autorowi tego posta

Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 82
Piwa: 5/7
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 2:44 pm 

Wszystkie kluby ktory miały grać będą grać :P nawet Zagłebie Sosnowiec ktore najprawdopodobniej dopiero po tym sezonie dostanie jakieś kary.

danius0102

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 7/8
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 8:30 pm 

Ruch Chorzów który mial nie występować w OE po 45 minut wygrywa z Groclinem :)

SzakalXP 

Wysłany: Pią Lip 27, 2007 9:13 pm 

W inauguracyjnym spotkaniu pierwszej kolejki Orange Ekstraklasy w sezonie 2007/2008 Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. przegrał przed własną publicznością z beniaminkiem OE Ruchem Chorzów aż 1:4 (0:3).

Pierwsza bramka padła już w 7. minucie, kiedy strzał Remigiusza Jezierskiego skutecznie dobił Martin Fabus. Niespełna kwadrans później było już 2:0 dla "Niebieskich". W tej sytuacji ładnym strzałem popisał się Pavol Balaz. Tuż przed końcem pierwszej części spotkania bramkę na 3:0 zdobył dla chorzowian Jezierski.

W przerwie trener gospodarzy, Jacek Zieliński, zmienił dwóch zawodników - w miejsce Igora Kozioła i Bartosza Ślusarskiego pojawili się Piotr Rocki i Tomasz Jodłowiec.

W 51. minucie, po zagraniu Ireneusza Adamskiego ręką w polu karnym, sędzia podyktował rzut karny dla Groclinu. "Jedenastkę" na bramkę zamienił Adrian Sikora.

W dalszej części gry przeważali gospodarze, ale ich akcjom brakowało wykończenia.

W 79. minucie Sebastian Przyrowski faulował w polu karnym Jezierskiego i sędzia po raz drugi w tym spotkaniu wskazał na "jedenastkę". Skutecznym egzekutorem został Wojciech Grzyb i Ruch prowadził już 4:1.

Pomimo wysiłków gospodarzy wynik do końca spotkania nie uległ już zmianie.

Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - Ruch Chorzów 1:4 (0:3)
Bramki: Adrian Sikora (51. min. - karny) - Martin Fabus (7 min.), Pavol Balaz (20 min.), Remigiusz Jezierski (42 min.), Wojciech Grzyb (79 min.).
Sędzia: Marcin Borski (Warszawa).
Widzów 1 500.

Tymczasem po 52 minutach gry Zaglebie Lubin prowadzi z Widzewem Łódź 2:0
26' [1 - 0] A. Nunes
42 [2 - 0] M. Iwanski

EDIT 22.25 :

Zagłębie Lubin - Widzew Łódź 2:1 (2:0)
Bramki: Andre Nunes (26 min.), Maciej Iwański (43 min.) - Stefano Napoleoni (81 min.)
Żółte kartki: Mateusz Bartczak, Michal Vaclavik - Łukasz Broź, Robert Kłos, Tomasz Lisowski.
Sędzia: Grzegorz Gilewski (Radom).
Widzów 6 000.

źródło: sport.onet.pl

Que Sera Sera Ruch Chorzów 3 Punkty Ma, Ruch Chorzów 3 Punkty Ma Que Sera Sera.... :jupi: :brawo: NIEBIEEEESCY NIEBIEEEESCY !! !!!! :aloha:

SzakalXP 

Wysłany: Sob Lip 28, 2007 10:29 pm 

Wyniki sobotnich spotkań 1.Kolejki Orange Ekstraklasy...

Jagiellonia Białystok - Polonia Bytom 2:1 (2:1)
Bramki: Remigiusz Sobociński (35), Dariusz Jarecki (36) - Grzegorz Podstawek (27-karny).
Żółte kartki: Marek Wasiluk, Mariusz Marczak, Jacek Banaszyński - Tomasz Sosna, Michał Zieliński, Grzegorz Jurczyk, Grzegorz Podstawek.
Sędziował: Włodzimierz Milczarek (Piotrków Tryb.).
Widzów: 7500.

GKS Bełchatów - Korona Kielce 2:0 (2:0)
Bramki: Carlos Costly (19), Jacek Popek (39).
Żółte kartki: Edward Cecot, Marcin Kowalczyk, Carlos Costly - Tomasz Brzyski.
Sędzia: Zdzisław Bakaluk (Olsztyn).
Widzów 4 000.

Odra Wodzisław - ŁKS Łódź 2:2 (0:1)
Bramki: Bartosz Iwan (88), Bartłomiej Socha (90) - Łukasz Madej (9), Robert Szczot (58).
Żółte kartki: Marcin Malinowski, Sławomir Szary, Bartosz Iwan (Odra).
Sędziował: Tomasz Mikulski (Lublin).
Widzów 2 000.

Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec 4:2 (0:0)
Bramki: Rafał Murawski (50), Marcin Zając - dwie (57 i 60), Piotr Reiss (89) - Grzegorz Kmiecik (67), Jacek Berensztajn (85-karny).
Żółte kartki: Dariusz Kozubek, Marcin Folc, Rafał Berliński (Zagłębie).
Sędziował: Jarosław Żyro (Bydgoszcz).
Widzów 18 000.

źródło : sport.onet.pl

Noo niezly pogrom Lecha nad Zaglebiem... :] Widzow tez sporo 18 tys.... napewno bylo super widowisko... :]

Jutro natomiast w 1.Kolejce Legia Warszawa zagra u siebie z Cracovia Krakow... :grin:

EDIT : Niedziela 29 Lipca 21.58

Mecz trzeciej z czwartą drużyną poprzedniego sezonu Orange Ekstraklasy był dobrym, szybkim widowiskiem. Legia wygrała z Cracovią 1:0, ale do końcowych sekund wynik był sprawą otwartą.
Cracovia po powrocie do ekstraklasy przed trzema laty nigdy nie wygrała na stadionie Legii. Nigdy nawet nie zremisowała. Warszawianie podtrzymali tę dobrą dla siebie statystykę, dzięki skromnej wygranej 1:0.

Jedyną bramkę meczu zdobył w 35. minucie piłkarz rodem z Zimbabwe, pozyskany przed sezonem z Groclinu, Takesure Chinyama. Napastnik Legii wykorzystał wyśmienite podanie Rogera, który wewnętrznym podbiciem zagrał prostopadłą piłkę na 11. metr. Chinyama wyskoczył zza pleców Jacka Wiśniewskiego, końcem buta zdołał dosięgnąć futbolówki i skierował ją do siatki obok bezradnego w tej sytuacji Marcina Cabaja.
W pierwszej połowie Legia miała zdecydowaną przewagę. Prowadziła jednak tylko 1:0, a to dlatego, że znakomicie spisywał się Cabaj. Najwięcej zamieszania pod jego bramką siał Chinyama, który oddał cztery strzały, ale bramkarza Cracovii zdołał pokonać zaledwie raz. W kolejnych minutach groźne strzały na bramkę Cracovii oddali Edson, Piotr Bronowicki, Aleksandar Vukovic.

Po zmianie stron nastąpiło całkowite odwrócenie sytuacji. Gospodarze opadli z sił, a goście przejęli inicjatywę. Zza pola karnego strzelał Marcin Bojarski, z rzutu wolnego groźnie uderzał Dariusz Pawlusiński, ale znakomicie spisywał się Jan Mucha. Legia mecz kończyła osłabiona i cofnięta do defensywy. Gospodarze w 87. minucie stracili Miroslava Radovica, który w głupi i nieodpowiedzialny sposób dwa razy przeszkadzał w wykonaniu rzutu wolnego rywalom. Ujrzał za to najpierw jedną, a później drugą żółtą kartkę. W konsekwencji osłabił swój zespół.

Po dobrym i emocjonującym spotkaniu, który miał dwa oblicza, Legia pokonała Cracovię 1:0. Mecz obserwował selekcjoner reprezentacji Polski Leo Beenhakker, któremu towarzyszył nowy asystent Adam Nawałka, a także Bogusław Kaczmarek i Jan de Zeeuw.

Legia Warszawa - Cracovia 1:0 (1:0)
Bramka: Takesure Chinyama (35).
Żółte kartki: Aleksandar Vukovic, Piotr Bronowicki, Miroslav Radovic - Dariusz Pawlusiński.
Czerwona kartka - Miroslav Radovic (za drugą żółtą, 89).
Sędzia: Mariusz Podgórski (Wrocław). Widzów 8000.

SzakalXP 

Wysłany: Sob Sie 04, 2007 1:22 pm 

Program meczów 2. kolejki piłkarskiej Orange Ekstraklasy:

3 Sierpnia, Piątek

Kolporter Korona Kielce - Lech Poznań 1:0 (1:0)
Bramka - Edi Andradina (22).
Żółte kartki: Paweł Sasin, Robert Bednarek - Maciej Scherfchen, Hernan Rengifo.
Widzów 11 021.

4 Sierpnia, Sobota

Cracovia - Ruch Chorzów (19.00)

ŁKS Łódź - Polonia Bytom (19.00)

Odra Wodzisław Śl. - Zagłębie Sosnowiec (19.00)

Zagłębie Lubin - Wisła Kraków (20.00)

5 Sierpnia, Niedziela

Jagiellonia Białystok - Groclin Grodzisk Wlkp. (16:00)

Widzew Łódź - PGE GKS Bełchatów (18.00)

Górnik Zabrze - Legia Warszawa (18.45)

źródło : sport.onet.pl

Ciekawe jak tam dzis NIEBIEEEESCYYY ! zagraja... :drunk: :aloha: Mysle ze dzis tez jednym z ciekawszych meczy bedzie pojedynek Mistrza Polski - Zagłębia Lubin z Wisłą Krakow, ktora wygrala ostatnio turniej w USA :razz:

Mumiak 

Wysłany: Sob Sie 04, 2007 3:40 pm 

SzakalXP napisał/a
Kolporter Korona Kielce - Lech Poznań 1:0 (1:0)
Bramka - Edi Andradina (22).
Żółte kartki: Paweł Sasin, Robert Bednarek - Maciej Scherfchen, Hernan Rengifo.
Widzów 11 021.

Bardzo łądny mecz oglądałem wczoraj w TV i aż się przez chwile zastanawiałem czy to naprawde polska liga. Łądny stadion i do tego ładne widowisko oby takich więcej w Polskiej lidze. :) a jutro na Górnik jee :D

danius0102

SzakalXP 

Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:35 pm 

Wyniki sobotnich spotkań 2.kolejki Orange Ekstraklasy....

Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 1:0 (0:0)
Bramka - Dariusz Pawlusiński (59 min.)
Żółte kartki: Krzysztof Radwański, Paweł Szwajdych, Marcin Bojarski, Paweł Wojciechowski - Pavol Balaz, Ireneusz Adamski, Grażvydas Mikulenas, Grzegorz Baran, Przemysław Łudziński.
Sędzia: Leszek Gawron (Mielec).

ŁKS Łódź - Polonia Bytom 0:0
Żółta kartka - Łukasz Madej.
Sędzia: Piotr Pielak (Warszawa).
Widzów 5 500.

Odra Wodzisław - Zagłębie Sosnowiec 1:0 (0:0)
Bramka - Jakub Biskup (90 min.).
Żółte kartki: Marcin Nowacki, Bartosz Iwan, Marcin Malinowski, Bartłomiej Socha - Dżenan Hosić, Jacek Berensztajn, Piotr Bagnicki, Grzegorz Kmiecik.
Sędzia: Jacek Walczyński (Lublin).
Widzów 4 000.

Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Bramka - Paweł Brożek (9)
Żółte kartki: Manuel Arboleda - Marek Zieńczuk, Arkadiusz Głowacki, Rafał Boguski.
Sędzia: Jarosław Żyro (Bydgoszcz).
Widzów 8 500.

Ostatnio zmieniony przez SzakalXP Sob Sie 04, 2007 10:57 pm, w całości zmieniany 1 raz  

ANEM

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 23
Piwa: 5/13
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:55 pm 

nie podosł wyniku pierwszego meczu co je na twojej liscie :P :P

SzakalXP 

Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:58 pm 

No ja faktycznie umkneło mi uwadze :wink: Anem jednak do czegos sie przydosz :razz:
Wracajac do wlasnie meczu Cracovia - Ruch to dwoch czołowych obroncow Jezierski i Balaz doznalo kontuzji niestety... :sad: No i moze taki wynik a nie inny :razz: Coż dokopiemy za tydzien Gorolom z Sosnowca :D :D

PS. Oczywiscie bez urazy dla wszystkich tutaj obecnych... :wink: :beer:

Mumiak 

Wysłany: Nie Sie 05, 2007 8:44 am 

I kolejny kapitalny mecz jak na polska lige odbył się w Lubinie. Szybka agresywna gra z dozą ładnych technicznych zagrań. Druga kolejka i już dwa ładne mecze normlanie mnie zadziwiają.

danius0102

SzakalXP 

Wysłany: Nie Sie 05, 2007 10:14 pm 

W meczu 2. kolejki Orange Ekstraklasy Górnik Zabrze przegrał 0:3 z Legią Warszawa. Dzięki tej wygranej Legia została liderem tabeli.
Meczem z Legią zabrzanie inaugurowali sezon Orange Ekstraklasy, bowiem spotkanie pierwszej kolejki z Wisłą Kraków zostało przełożone. Mecz wywołał ogromne zainteresowanie kibiców. Żeby kupić bilet w przedsprzedaży od poniedziałku trzeba było stać w długiej kolejce. Sympatycy Górnika chcieli zobaczyć ligowy "klasyk" i nowego Górnika. Zespół został bowiem mocno przebudowany, a poza tym zyskał nowego właściciela - ubezpieczeniową firmę Allianz Polska.

Ostatni ligowy mecz obu zespołów w Zabrzu zakończył się wygraną gospodarzy 1:0. Po burdach, jakie kibice Legii wywołali w Wilnie podczas niedawnego meczu Pucharu Intertoto, zarząd warszawskiego klubu na trzy lata zawiesił organizowanie ich wyjazdów. W niedzielę na widowni pojawiła się jednak grupa sympatyków gości. Przed rozpoczęciem gry na stadionie wylądowało dwóch spadochroniarzy. Mniej szczęścia miał trzeci, który zahaczył o ogrodzenie, upadł na bieżnię i w efekcie opuścił obiekt w karetce ze skręconą nogą.
Nie mógł zagrać pauzujący za kartki Tomasz Hajto ale zastąpił go inny nowy "nabytek" - łotewski obrońca Maris Smirnovs. Pierwsza połowa należała do gości, których trenerem jest Jan Urban, były piłkarz Górnika. Legioniści grali spokojnie, dokładnie, częściej stosowali celne, długie podania. Nie potrafili się jednak "wstrzelić" w bramkę Górnika. Dopiero w końcówce Laskowski znalazł się w poważnych opałach. Najpierw, po uderzeniu Radovica, piłkę z linii bramkowej zdołał wybić Pawelec. W doliczonym czasie gry goście wyprowadzili szkolną kontrę. Idealnie podał Chinyama, a tym razem Radovicovi nikt nie potrafił przeszkodzić w trafieniu do siatki.

Mimo, że zabrzańscy kibice domagali się od piłkarzy swego klubu gry "jak za dawnych lat", to nadal na boisku warunki dyktowała Legia. W 52. minucie Laskowski sfaulował w sytuacji sam na sam Grzelaka, a karnego pewnie na drugiego gola zamienił Roger. Zabrzanie ruszyli do odrabiania strat. Choć trener Ryszard Wieczorek - debiutujący w niedzielę na ławce Górnika - zrobił szybko zmiany, niewiele to pomogło. Już w 57. minucie mogło być 0:3, na szczęście dla Laskowskiego Chinyama z ostrego kąta trafił w słupek. Mądrze grająca Legia uważnie się broniła a w końcówce Edson kapitalnym strzałem w długi róg z narożnika pola karnego odarł gospodarzy z resztek złudzeń.

Po meczu powiedzieli:

Trener Legii Jan Urban: "Mam mieszane uczucia, bowiem spędziłem w Górniku wiele pięknych chwil. Cieszę się z trzech punktów bardzo nam potrzebnych. Wygraliśmy zasłużenie i wracamy do domu w dobrych nastrojach. Ale niech się zabrzańscy kibice nie martwią. Myślę, że będzie dobrze".

Trener Górnika Ryszard Wieczorek: "Legia była dziś lepsza o kilka klas. Mamy nowy zespół, kilku zawodników jest z nami naprawdę krótko. Potrzebujemy czasu na jego budowę. Kibice muszą być cierpliwi. Zdarzyły się nam też indywidualne błędy".

Zabrzańscy kibice zasypali na początku meczu murawę serpentynami a i potem rzucali nimi w kierunku graczy. Dwukrotnie trafiony w głowę rolką papieru został Bronowicki. "Myślę, że nic mu nie będzie" - powiedział trener Urban.

Górnik Zabrze - Legia Warszawa 0:3 (0:1)
Bramki: Miroslav Radovic (45), Roger (52 - karny), Edson (87)
Żółte kartki: Tomasz Laskowski, Mariusz Pawelec, Tomasz Zahorski - Piotr Bronowicki.
Sędzia: Paweł Gil (Lublin).
Widzów 14 000.

Wyniki pozostałych 2 spotkań 2. kolejki OE...

Jagiellonia Białystok - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. 1:3 (0:1)
Bramki: Marcin Wincel (58-karny) - Piotr Piechniak (33), Jarosław Lato (71), Peter Babnic (80).
Żółte kartki: Białystok: Rafał Bałecki, Aleksander Kwiek, Marcin Truszkowski, Vuk Sotirovic, Marcin Wincel - Pance Kumbev, Marek Sokołowski, Piotr Piechniak.
Sędzia: Zdzisław Bakaluk (Olsztyn).
Widzów 7 500.

Widzew Łódź - PGE GKS Bełchatów 0:0
Żółte kartki: Krzysztof Sokalski, Joseph Dayo Oshadogan. -Janusz Dziedzic, Patryk Rachwał, Tomasz Wróbel, Carlos Costly.
Sędzia: Marcin Wróbel (Warszawa).
Widzów 5 500.

źródełko: sport.onet.pl

Hehehe no tym razem nie "Legła" Warszawa.... :razz:

Mumiak 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 7:17 am 

SzakalXP napisał/a
Zabrzańscy kibice zasypali na początku meczu murawę serpentynami a i potem rzucali nimi w kierunku graczy. Dwukrotnie trafiony w głowę rolką papieru został Bronowicki. Myślę, że nic mu nie będzie - powiedział trener Urban.

Heh to było najlepsze :D ale wsumie nie dziwie ze sie zwijal ja dostałem w klate i bolalo jak nie wiem co. Trzeba również dodać do incydentów że przed samym meczem na murawie wylondowali spadochroniarze, było ich 3 ale jeden wylądował na plechać i karetką udał się do szpitala.

danius0102

SzakalXP 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 12:30 pm 

Mumiak napisał/a
SzakalXP napisał/a
Zabrzańscy kibice zasypali na początku meczu murawę serpentynami a i potem rzucali nimi w kierunku graczy. Dwukrotnie trafiony w głowę rolką papieru został Bronowicki. Myślę, że nic mu nie będzie - powiedział trener Urban.

Heh to było najlepsze :D ale wsumie nie dziwie ze sie zwijal ja dostałem w klate i bolalo jak nie wiem co. Trzeba również dodać do incydentów że przed samym meczem na murawie wylondowali spadochroniarze, było ich 3 ale jeden wylądował na plechać i karetką udał się do szpitala.

LOOOOOOOOL :lol: :lol: To ino żabole tak umią... :lol: :lol: :lol:

Mumiak 

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 1:17 pm 

No baa ale niestety sam mecz rozczarował przynajmniej w wykonaniu Górnika bo Legia grała swoje no i piękna bramka Edsona cóż tutaj dużo mówić chłopaki musze jeszcze dużo popracować nad sobą. Zobaczymy co pokarzą w 3 kolejce z Lechem.

danius0102

RUDANET.INFO Forum » Kultura, sport, hobby i media » Sport » Orange Ekstraklasa 2007/2008...

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
ISS z playa + Orange Ekstraklasa ONLINE! :)
Orange Ekstraklasa
Tenis - Australian Open 2008
Giorgia Palmas - Calendar 2006
Dni Rudy Śląskiej 2006, 2007, 2008

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach