Widzew Łódź po emocjonującym spotkaniu wygrał w derbach Łodzi z ŁKS 2:1 i on na pół roku został mistrzem Łodzi. Gospodarze byli lepsi w pierwszej połowie, goście w drugiej. O końcowym wyniku zaważyła przede wszystkim lepsza skuteczność zespołu Michała Probierza.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:15 am
Kij w oko Koronie, wazne ze Górnik wygrał
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Ósmą serię spotkań Orange Ekstraklasy rozpoczną w piątek piłkarze Wisły Kraków i Widzewa Łódź. Gospodarzy po raz pierwszy poprowadzi Serb Dragomir Okuka, który w środę zastąpił zwolnionego Rumuna Dana Petrescu. Wiślacy, które trzy ostatnie mecze ligowe zremisowali, na własnym stadionie pozostają niepokonani od 70 spotkań. Po raz ostatni przegrali w lidze w Krakowie 16 września 2001 roku.
Program 8. kolejki:
22 września, piątek
Wisła Kraków - Widzew Łódź (20.00)
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1437 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 11:08 am
I wynik swietny, oby powtorka byla dzisiaj w Zabrzu. A`propos, jedzie ktos?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Górnik po wysokiej wygranej z Cracovia tydzień temu niestety gra bez szczęścia w Grodzisku. A dzisiaj 1 października zapowiada się mecz hmm czy sezonu wątpie, ale kolejki chyba tak :
Legia Warszawa - Wisła Kraków -:-
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Anem...ile razy Ci wytykali ten błąd...nauczysz sie w końcu ?
Koniec OT.
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.