StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Orange Free - wolny internet
Orange Free - wolny internet
Autor Wiadomość
auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 1:05 pm Orange Free - wolny internet

Witam. Taki maly problem, kumpela kupila lapka i do tego mobilny net z Orange. Chodzi o to ze jak na poczatku laczyl sie np. z www z szybkoscia okolo 350 kB/s to teraz wleeeecze sie jakies 2-2,5 kB/s. Nic nie mozna zdzialac... Zaznaczam ze OS to Vista. Sprawdzalem kompa pod kątem wirusow i znalazl sie jeden, ktorego usunalem, co jednak nie zmienilo nic. Probowalem z wylaczona zapora systemowa i tez nic. Powstrzymuje sie jeszcze z dzwonieniem do BOKu bo wiadomo jak to z nimi jest. Moze ktos kiedys korzystal z tego shitu i wie jak np. zmienic siec z przykladowo 3G na GPRS albo EDGE recznie? Standardowo modem sam wybiera najsilniejszy sygnal, ale moze jest cos nie tak z UMTSem i chcialbym to zmienic na GPRS, bo samu juz nie wiem co moze byc przyczyna ze tak wolno dziala, a moze to poskutkuje.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Postaw piwo autorowi tego posta

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 12:04 pm 

Odpowiem sobie sam, moze innym sie na przyszlosc przyda. Nie bierzcie tego szajsu !! Ja tu kombinuje jak moge z ustawieniami, firewall`em a tam najzwyklej w swiecie maja limity... :shock: 0,5 GB na miesiac za 60zł... :o A pozniej sa ograniczenia jak w powyzszym poscie. :wow:
I :serce: IB. :cool:
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 7/8
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 12:32 pm 

za 0,5 GB to se mozna co najwyzej "waciki" z netu posciagac....

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Internet » Orange Free - wolny internet

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
O. Rydzyk dostał 15 mln zł na wody geotermalne
Za free na komórki i stacjonarne
Manager Urządzeń - problem :(
Coś dla fanów The Fast and the Furious: Tokyo Drift ;)
Nagrywarka DVD - wolne nagrywanie płyt

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach