StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Dział główny » Zdrowie i uroda » Piercing & tatuowanie .
Przesunięty przez: shv1
Pią Cze 02, 2006 9:57 pm
Piercing & tatuowanie .
Autor Wiadomość
soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 9:04 pm 

public, czyli te kłucie powierzchowne nie zostało zrealizowane z powodu braku komunikacji, nie miałem czasu ganiać do Tych, bo niestety jej miejscówka w centrum katowic nie wypaliła, nie dogadaliśmy się i nie wyszło. Co do mojego venoma to planem jest poczatek wakacji (pierwsze dni lipca prawdopodobnie) i prawdopodobnie zaufam sobie i sam się obsłużę i to bedzie tylko modyfikacji na ten rok prawdopodobnie ;)

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

Natala
Gość
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 1:24 pm 

Ja nie uwazam piercingu za somookaleczenie, sama mam kolczyk w jezyku, pepku i chrzastce :razz: Dla mnie jest to forma ozdabiania ciala :smile: I nie robie kolczykow dla szpanu tylko dla siebie :wink: pzdr :grin:

pani królykowa
Gość
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 3:06 pm 

wie ktos moze gdzie mozna zrobic sobie kolczyk w zebie i ile to kosztuje?

paulinka
Gość
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:21 pm 

Ja mam tatuaz na ramieniu i kolczyk w jezyku ale zastanawiam sie nad kolczykiem w wardze ale nie jestem pewna tylko ze ten kolczyk bylby w lewym dolnym rogu i bylo by to koleczko :oops: :roll: :grin: :]

Sylwia xD
Gość
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 5:17 pm 

Mam 14 lat i chcialam sobie zrobic kolczyk w wardze ;] Mam kolczyk w brodzie i w uszach ale bardzo mi sie podoba w wardze i chcialam sie zapytc ile mniejwiecej zrobienie takiego kolczyka kosztuje np. u kosmetyczki ;) ?

soczek 

Wysłany: Pon Sty 14, 2008 12:51 am 

Sylwia xD napisał/a
np. u kosmetyczki ;) ?

daruj ! daruj ! daruj ! daruj sobie !
dziewczyno, kosmetyczka moze Ci zrobic tipsy, albo maseczke, ale nie kolczyk ! prosze ludzie szanujcie swoje ciało. Od tego są studia tatuażu i piercingu, a nie kosmetyczki !

cena w dobrym studiu to myśle ze gdzieś pomiedzy 50 a 100 złotych, wszystko zależy od studia. Jeśli dobrze pamietam to u nas w rudzkim Sauronie (halemba) to koszt 60 złotych, studio polecam - jedno z najlepszych w polsce !

I pamietajcie nie daje sie kłuć u kosmetyczek !

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

lukaas104

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 9:46 am 

A dlaczego to niby kosmetyczki sa gorsze?
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

soczek 

Wysłany: Pon Sty 14, 2008 11:55 am 

to znaczy ja zacznę od tego ze są kosmetyczki które znają sie na profesjonalnym piercingu i używają do tego narzędzi których powinno się używać czyli sterylnych igieł, odpowiednych szczypiec i mają dobre podejscie do tego co robią, ale znaczna cześć kosmetyczek uważana jest i słusznie za pseudo piercerów i ja sie pod tym podpisuje. Każda kosmetyczka która używa tzw. pistoletu do przekłuwania, takim który przekłuwa, eee rozrywa płatek ucha zaostrzonym srebrnym lub złotym kolczykiem który ze sterylnością ma mało wspólnego a raczej NIC, powinna zostać z miejsca postawiona przed sanepidem.
98% kosmetyczek myśli, że pistoletem można przekłuć wszystko i jadą, chrząstki, nosy, widzialem już nawet języki, pępki, wargi i tragusy o zgrozo zrobione pistoletem ... ja nie wiem jak ale widziałem.

lukaas104

soczek 

Wysłany: Wto Sty 15, 2008 8:57 pm 

Studio Sauron Tattoo (Halemba)
Wykonał: Marcin
Czas tatuowania: około 2,5 godziny (Freehand)

Od dziś noszę to przecudne dzieło na swoich plecach. Pomysł na tekst mój, zainspirowany tytułem piosenki Apocalypticy, interpretacja tekstu wspólna z Marcinem choć pomysł jego ja chciałem ciernie w szarościach on przekonał mnie na kolor i motyw wyrapany w skórze i chwała mu za to :] ogólnie cód miód i orzeszki. Wygląda przepięknie :)

lukaas104

ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 9:27 pm 

no nie przesadzaj :P :P zobaczymy jak to bedzie wygladało jak sie zagoi :P :P

kolorowy 

Tematy: 125
Piwa: 69/12
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 12:07 pm 

Auuć...
Ile kosztuje taki napisik ?

associated

soczek 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 1:48 pm 

powiem tak jeśli człowiek decyduje sie na tzw customa, czyli na wzór nie katalogowy, który jest w 100% projektem tatuatora, i do tego dajecie mu całkowicie wolną rękę tak jak ja (leżałem 2,5 godziny na brzuchu nie wiedząc co będę miał na plecach znałem tylko kształt liter i ogólny zarys projektu streszczony w 3 zdaniach) to tak naprawdę nie ma co mówić o cenie, bo mamy na sobie coś niepowtarzalnego, tak naprawdę w mojej mierze bezcennego.
ale odpowiem w tajemnicy na pytanie ;) kosztowało tyle co nic bo 200 złotych, a przy mnie laska umawiała sie na smoka z katalogu na łopatkę nic wielkiego tak naprawdę i skasowali ją na stówkę. wnioski nasuwają się same :)

lukaas104

Stokrotka 

Tematy: 60
Piwa: 6/24
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:28 pm 

A można wiedzieć co czuje osoba leżąca jak się robi takie coś?? :)

ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 2:48 pm 

znajac życie to ból :P :P

soczek 

Wysłany: Pią Sty 18, 2008 7:40 pm 

ANEM napisał/a
znajac życie to ból :P :P

to zalezy od miejsca mój drogi są miejsca gdzie łaskocze, są miejsca gdzie tylko czuć nakłucia ale bez większych jazd ;) a są miejsca gdzie poprostu ma sie ochote podskoczyć z bólu albo unieść się z tego wygodnie rozłożonego fotela, ale inteligencja nakazuje zostać i ani drgnąć, zeby ręka sie panu nie omsknęła, ale ja polecam spróbować poprostu wtedy rozwieją sie wasze wątpliwości na zawsze ;) tylko uwazajcie bo to uzależnia heh

lukaas104

RUDANET.INFO Forum » Dział główny » Zdrowie i uroda » Piercing & tatuowanie .

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Nowe łącza - Bykowina & Kochlowitze
Program do katalogowania filmów
Asus video security & Hamachi
Papier, Kamień, Nożyczki - czyli jak to sie robi w sejmie
Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind of hope

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach