public, czyli te kłucie powierzchowne nie zostało zrealizowane z powodu braku komunikacji, nie miałem czasu ganiać do Tych, bo niestety jej miejscówka w centrum katowic nie wypaliła, nie dogadaliśmy się i nie wyszło. Co do mojego venoma to planem jest poczatek wakacji (pierwsze dni lipca prawdopodobnie) i prawdopodobnie zaufam sobie i sam się obsłużę i to bedzie tylko modyfikacji na ten rok prawdopodobnie
Natala
Gość
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 1:24 pm
Ja nie uwazam piercingu za somookaleczenie, sama mam kolczyk w jezyku, pepku i chrzastce Dla mnie jest to forma ozdabiania ciala I nie robie kolczykow dla szpanu tylko dla siebie pzdr
pani królykowa
Gość
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 3:06 pm
wie ktos moze gdzie mozna zrobic sobie kolczyk w zebie i ile to kosztuje?
paulinka
Gość
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:21 pm
Ja mam tatuaz na ramieniu i kolczyk w jezyku ale zastanawiam sie nad kolczykiem w wardze ale nie jestem pewna tylko ze ten kolczyk bylby w lewym dolnym rogu i bylo by to koleczko
Sylwia xD
Gość
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 5:17 pm
Mam 14 lat i chcialam sobie zrobic kolczyk w wardze Mam kolczyk w brodzie i w uszach ale bardzo mi sie podoba w wardze i chcialam sie zapytc ile mniejwiecej zrobienie takiego kolczyka kosztuje np. u kosmetyczki ?
daruj ! daruj ! daruj ! daruj sobie !
dziewczyno, kosmetyczka moze Ci zrobic tipsy, albo maseczke, ale nie kolczyk ! prosze ludzie szanujcie swoje ciało. Od tego są studia tatuażu i piercingu, a nie kosmetyczki !
cena w dobrym studiu to myśle ze gdzieś pomiedzy 50 a 100 złotych, wszystko zależy od studia. Jeśli dobrze pamietam to u nas w rudzkim Sauronie (halemba) to koszt 60 złotych, studio polecam - jedno z najlepszych w polsce !
I pamietajcie nie daje sie kłuć u kosmetyczek !
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 9:46 am
A dlaczego to niby kosmetyczki sa gorsze?
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
to znaczy ja zacznę od tego ze są kosmetyczki które znają sie na profesjonalnym piercingu i używają do tego narzędzi których powinno się używać czyli sterylnych igieł, odpowiednych szczypiec i mają dobre podejscie do tego co robią, ale znaczna cześć kosmetyczek uważana jest i słusznie za pseudo piercerów i ja sie pod tym podpisuje. Każda kosmetyczka która używa tzw. pistoletu do przekłuwania, takim który przekłuwa, eee rozrywa płatek ucha zaostrzonym srebrnym lub złotym kolczykiem który ze sterylnością ma mało wspólnego a raczej NIC, powinna zostać z miejsca postawiona przed sanepidem.
98% kosmetyczek myśli, że pistoletem można przekłuć wszystko i jadą, chrząstki, nosy, widzialem już nawet języki, pępki, wargi i tragusy o zgrozo zrobione pistoletem ... ja nie wiem jak ale widziałem.
Studio Sauron Tattoo (Halemba)
Wykonał: Marcin
Czas tatuowania: około 2,5 godziny (Freehand)
Od dziś noszę to przecudne dzieło na swoich plecach. Pomysł na tekst mój, zainspirowany tytułem piosenki Apocalypticy, interpretacja tekstu wspólna z Marcinem choć pomysł jego ja chciałem ciernie w szarościach on przekonał mnie na kolor i motyw wyrapany w skórze i chwała mu za to ogólnie cód miód i orzeszki. Wygląda przepięknie
powiem tak jeśli człowiek decyduje sie na tzw customa, czyli na wzór nie katalogowy, który jest w 100% projektem tatuatora, i do tego dajecie mu całkowicie wolną rękę tak jak ja (leżałem 2,5 godziny na brzuchu nie wiedząc co będę miał na plecach znałem tylko kształt liter i ogólny zarys projektu streszczony w 3 zdaniach) to tak naprawdę nie ma co mówić o cenie, bo mamy na sobie coś niepowtarzalnego, tak naprawdę w mojej mierze bezcennego.
ale odpowiem w tajemnicy na pytanie kosztowało tyle co nic bo 200 złotych, a przy mnie laska umawiała sie na smoka z katalogu na łopatkę nic wielkiego tak naprawdę i skasowali ją na stówkę. wnioski nasuwają się same
to zalezy od miejsca mój drogi są miejsca gdzie łaskocze, są miejsca gdzie tylko czuć nakłucia ale bez większych jazd a są miejsca gdzie poprostu ma sie ochote podskoczyć z bólu albo unieść się z tego wygodnie rozłożonego fotela, ale inteligencja nakazuje zostać i ani drgnąć, zeby ręka sie panu nie omsknęła, ale ja polecam spróbować poprostu wtedy rozwieją sie wasze wątpliwości na zawsze tylko uwazajcie bo to uzależnia heh
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.