StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Hardware » Pilnie speca od płyt glównych
Zamknięty przez: auger
Sro Mar 26, 2008 7:07 pm
Pilnie speca od płyt glównych
Autor Wiadomość
soczek 

Tematy: 51
Piwa: 12/5
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 2:09 pm Pilnie speca od płyt glównych

Słuchajciue potrzebuje pilnie jakiegos speca ktory potrafi bezproblemowo wymieniać (przelutowywać) rozne rezystory itp na płycie głównej.
Sprawa wyglada tak że przy wlaczeniu komputera powinien wlaczyc sie monitor lecz on się jednak nie wlącza, komputer chodzi, a monitor nie zaskakuje. Wina monitora? nie, sprawdzałe, na dwóch, wina karty graficznej? nie sprawdzałem na dwóch. Na płycie głównej natomias jest czrna obwódka na okolo jednego z rezystorów (nie wiem czy \dobrej nazywy uzywam) a on sa jak by sie pokruszył :neutral:

Sprawa bardzo pilna, oczywiscie za usługe odpowienio zapłace, jeśli ktoś jest wprawiony to prosze o jaki kolwiek kontakt na PW(tutaj na forum) z numerem swojego telefonu! jutro będe mial jakiś dostep do kompa to sprawdze.
Z gory dzieki

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

soczek 

Tematy: 51
Piwa: 12/5
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 9:02 pm 

Do zamkniecia ;) nieaktualne

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

Postaw piwo autorowi tego posta

lukaas104

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » Hardware » Pilnie speca od płyt glównych

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Polecamy także:
[SPRZEDAM] wiele produktów po atrakcyjnych cenach
Szukam Szpeca od baz danych
uTorrent nie pobiera nie których plików
Sciaganie seriali telewizyjnych
witam i gdzie się znalazłem na początku spytam

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach