Wysłany: 2006-06-30, 08:50
Misiok zauważyłam , że Tobie to wszystko przeszkadza , pozdro
_________________ ...Zasady są po to żeby je łamać,
to żaden dramat że znów przegrana!
Spróbuj jeszcze raz .. !
nie możesz dać się złamać !
Życie to gra, że sędziego nie da się okłamać
Co by było gdy się wyłamać,
masz jeszcze czas by się zastanawiać.. !
eH w!dza n!kT s!e jeszcze n!ewypow!aDol co do najbliższych wakacji w!ęc zaczynom:D :
w te waKacje JaDa do Holandii... i ŁoDzi... Jak PrzyjaDa PirKa Basin on Fryna ChechŁ no i ocZyw!śc!e GoDuLa CiTy
Jeżeli chodzi Ci o Piramidę to tak jakbyś pojechała 26 maja czyli za tydzień jest ostatnia impreza w Piramidzie i ten Klub Muzyczny kończy swoją działalność.
Ja na wakacje wybieram się do Niemiec a dokładnie to do Hiedelbergu z moją dziewczyną jedziemy do jej siostry i szwagra.
A ja jako szczeniak stawiam na wakacje i aktywny odpoczynek Oczywiscie obozy, zgrupowania, treningi i mecze ale mam kilka planow wyzszych lotow...np. pojechac z moim kocikiem do Disneylandu ? ale fajnie by bylo
Z lunaparków polecam Mirabilandie w Ravennie we Włoszech naprawdę super lunapark
Wjazd to koszt 20 euro.
JEst to jedyna opłata za przejazdy i inne atrakcje się nie płaci.
W ofercie również jest kino 4D oraz pokaz kaskaderski na żywo, parada światła skoki do wody z trampy do basenu , a także pokaz laserowy .
Pado szczeniak a 18 na karkolu:D wtedy chyba bedziesz juz autem pykal nee naws?:P Hehe;d a ja...Obóz nad morzem i Mazurki, na ludki na 2 tygodnie z familia zadne nowosci chyba ;D
[ Dodano: 2007-06-02, 21:09 ]
Padosz z kocikiem do Disneylandu... :D Faajniee
Z lunaparków polecam Mirabilandie w Ravennie we Włoszech naprawdę super lunapark
Wjazd to koszt 20 euro.
JEst to jedyna opłata za przejazdy i inne atrakcje się nie płaci.
W ofercie również jest kino 4D oraz pokaz kaskaderski na żywo, parada światła skoki do wody z trampy do basenu , a także pokaz laserowy .
byłem w tym roku przy okazji wakacji w Włoszech
polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum