Pochwalcie sie swoimi pulpitami
Jak ktos nie wie jak to zrobic to wystarczy nacisnac klawisz 'Print Screen" a potem w Paincie 'Wklej" i zapisac to gdzies. Potem tylko wyslac na www.fotosik.pl i wkleic tu na forum
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
ja zazdroscimy, w szczególnosci ze obrazek nie chce sie pokazac;P czemu Wy macie tyle ikoneK na pulpicie (Rinat) ja mam większośc w pasku startowym:p a pulpit tez mam ładny ale nie wiem jak Wam pokazać nie wychodzi mi <lol2.
_________________ Tam skarb Twój , gdzie serce Twoje:)
Mi akurat nie przeszkadza ilośc ikon na pulpicie ŁAtwiej sie orientuje ^^ Dajesz swój pulpit
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Print Screen => Paint => ctrl+v => ok, jesli pisze że za duzy => zapisz jako => nazwa dowolna, format pliku JPG => OK
Potem na fotosik.pl albo na imageshack.us i juz xD
psze bardzo oto mój oczywiście zeby nie było, wszystkie programy oraz gry widoczne na moim pulpicie są tylko wersjami demo bądz oryginalnymi produktami
Ło jejuniu jak ty sie umiesz pochytac w tym pulpicie? :d Jeszcze takiej ilosci ikonek od programow nie widzialem No i rozumie ze osobka w srodku tych ikonek dodatkowo rozprasza Twoja koncentracje
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.