wiem że ratio, a nie radio (nabijam się)
teraz mam ratio 0.186
i wyłączam kompa jak jutro wstanę i będzie większe to zgłaszam to adminowi (ciekawe co powie)
jak jutro wstanę i będzie większe to zgłaszam to adminowi
Jesli bedzie wieksze (czyli np. 0.187) to dobrze bo im wieksze tym lepiej, ale jesli rzeczywiscie wyłączysz kompa to powinno zostac takie same. Pamietaj jeszcze że ratio jest naliczane z pewnym opóźnieniem - jakim to juz musisz sobie sam poszukac ale chyba nie wiecej niz godzine.
tylko, że ja mam poniżej 0
i jak rośnie to na minus, a nie na plus
Chyba nie mozna mieć ratio poniżej zera, minimalna wartość to zero, wiec jesli masz 0.186 to jestes powyżej zera i jeśli Ci te ratio rosnie wiec masz 0.187, potem 0.188 to jest ok, wrzuć jakis screen to to obadamy.
qrzak1 napisał/a
jak rano wstałem to było tak jak wieczorem
Czyli ok bo w nocy nie sciagales ani nie seedowales.
qrzak1 napisał/a
dobra nie bawie się już w te klocki kto chce te moje konto na polishtracker to pisać na PW
Moze to rzeczywiście nie dla Ciebie, bez urazy. Jesli go rzeczywiscie nie chcesz to przeslij mi dane.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.