StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Dział główny » Na każdy temat » POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM
POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM
Autor Wiadomość
kkustosz2
Gość
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 9:50 pm POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM

Witam
W czerwcu kończę z bratem szkołę , Zasadnicza Szkoła Zawodowa w kierunku Stolarz .Doświadczenie zawodowe ( praktyki).chciałbym wyjechać z bratem do pracy za granicę. Ja mam 20 lat ,mam prawo jazdy kategoria ,B, brat 18 lat. Jesteśmy pracowici, uczciwi i odpowiedzialni. Angielskiego nie znamy. Z Polski chcielibyśmy wyjechać na wakacjach , bo musimy skończyć szkołę ,którą zaczęliśmy. Szkoła ta trwa trzy lata i jest to ostatni trzeci rok nauki ,tak ,że szkoda zostawiać tej szkoły, trzeba skończyć. Ja jako starszy to mam prawo jazdy i dobrze jeżdżę samochodem tu w Polsce. Pierwszy raz chcielibyśmy wyjechać z Polski i trochę się obawiamy ,żeby nie paść ofiaro oszustów. Jesteśmy jeszcze bardzo młodzi. Ale nasza sytuacja rodzinna jest bardzo ciężka .Nasza rodzina składa się z siedmiu osób ,rodzice nie mają pracy ,a my wszyscy jeszcze się uczymy jest naprawdę bardzo ciężko. Właśnie my we dwójkę z bratem postanowili wyjechać za granicę i podjąć prace.
Prosimy o pomoc w znalezieniu pracy i wyjeździe.

Pozdrawiam.
Kkustosz2@wp.pl

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883)”.

kolorowy 

Tematy: 120
Piwa: 69/11
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 11:50 am 

Proponuje zglosic sie do jakiejs agencji posrednictwa pracy, tam zadko zdarzaja sie oszustwa i wybor ofert jest dosc duzy.
Postaw piwo autorowi tego posta

associated

RUDANET.INFO Forum » Dział główny » Na każdy temat » POMAGAJMY SOBIE NAWZAJEM

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
ANEM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prace maturalne za 25 zł TANIEJ NIE MA NIGDZIE!!!
| Land Of Freedom | 10/10/7 | RAGNAROK ONLINE |
SEAGATE 80GB - SPRZEDAM
MATEMATYKA FINANSOWA

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach