Witam
W czerwcu kończę z bratem szkołę , Zasadnicza Szkoła Zawodowa w kierunku Stolarz .Doświadczenie zawodowe ( praktyki).chciałbym wyjechać z bratem do pracy za granicę. Ja mam 20 lat ,mam prawo jazdy kategoria ,B, brat 18 lat. Jesteśmy pracowici, uczciwi i odpowiedzialni. Angielskiego nie znamy. Z Polski chcielibyśmy wyjechać na wakacjach , bo musimy skończyć szkołę ,którą zaczęliśmy. Szkoła ta trwa trzy lata i jest to ostatni trzeci rok nauki ,tak ,że szkoda zostawiać tej szkoły, trzeba skończyć. Ja jako starszy to mam prawo jazdy i dobrze jeżdżę samochodem tu w Polsce. Pierwszy raz chcielibyśmy wyjechać z Polski i trochę się obawiamy ,żeby nie paść ofiaro oszustów. Jesteśmy jeszcze bardzo młodzi. Ale nasza sytuacja rodzinna jest bardzo ciężka .Nasza rodzina składa się z siedmiu osób ,rodzice nie mają pracy ,a my wszyscy jeszcze się uczymy jest naprawdę bardzo ciężko. Właśnie my we dwójkę z bratem postanowili wyjechać za granicę i podjąć prace.
Prosimy o pomoc w znalezieniu pracy i wyjeździe.
Pozdrawiam.
Kkustosz2@wp.pl
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883)”.