z tego co wiem to musisz zainstalować serwer obsługujący język php. wiecej na bank znojdziesz na http://www.webhelp.pl pzdr!
_________________ 'Inwestuje w alkohol bo ma największe oprocentowanie'
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-20, 18:58
Umieszczasz w kodzie stronki ten skrypcik i wrzucasz na serwer obslugujący PHP, to tak w skrócie. Jesli nie masz w tym wprawy to pewnie pomoże Ci np. jakis edytor WYSIWYG.
hehehe Jarek wymiato chcesz dom Ci od niego gg jo gotowo praca koncowo mioł w styczniu ale ciągle mi cos godoł ze jest nie tak zeby nie bylo ze zech za wczas oddoł na koniec tak zech to dopieścił ze mi sie dowalił ze obrozki znalezione na grafice google mogą byc chronione prawami autorskimi
_________________ 'Inwestuje w alkohol bo ma największe oprocentowanie'
Do czego ten skrypt ma być?
PHP jest językiem który steryje HTML'em tak więc zazwyczaj to tworzysz plik z rozszerzeiem PHP w którym wypisujesz skrypty (czyli co jak i gdzie ma działać;) ) i dajesz do niego odnośnik lub też w kodzie HTML odwołujesz się do miejsca w pliku z kodem PHP. Oczywiście aby to zadziałało to potrzebny tak jak wcześniej pisano serwer z osługą PHP'a.
Wysłany: 2006-03-25, 08:25
Siemka Pypel nie wiem czy mnie pamietasz ale bylismy razem na obozie raz ale mniejsza z tym a jak chcesz wstawic na serwer z html i w tym pliku index.html chcesz meic php to wstaw znacznik
<?PHP
tu wpisz swoj kod i zakmnij
?>
i powinno działac ostatnio troche o tym czytałem pozdrowionka
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum