Ja też mogę pomóc w takich przedmiotach jak fiza (ale tylko poziom podstawowy), matematyka i chemia moj ulubiony przedmiot, z którego chetnie komus pomoge. Jakby cos to prosilabym o kontakt na gg bo na forum nie wchodze az tak czesto jak Rinat czy Piotrek! Ale pomoca i rada zawsze sluze
Jak umię pomoc to nie ma sprawy. Z miłą chęcią mogę pomóc. I cieszy mnie jak komuś pomaga moja wiedza, którą próbuję przekazać dalej! Nie na daremno chce iść za nauczyciela
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ja bądź co bądź będę sobie na studiach wyrabiac pedagogikę i tytuł doktora (przynajmniej bede próbować, jesliktoś we mnie nie wierzy ), zeby sie zabezpieczyc na wszelki wypadek. Jesli nie udałoby się pracowac tam gdzie chcę, to może nauczycielem bym został...
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
Sasiedzie kochany a tys nie wiedzial ze ja chce nauczycielKA zostac? Ja chcialabym studiowac chemie ale dodatkowo kurs pedagogiczny zrobic, bo moim zdaniem nauczyciel to najlepszy zawod!
O a ja chcę zostać kierowcą Tira rozjeżdzać małe dzieci i mieć psa który zakopuje ludzi w ogródku i który pyka w cs-a hehehhe ale tak na poważnie to trzeba się uczyć żeby nie charować jak dziki reks i żeby mieć co do garnka włożyć (kurde znowu o jedzeniu)... Ale jednak marzę o karierze truckera i logistyka w jednym
mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------
www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!
Ok, zamykam.
Jezeli ktos bedzie potrzebował pomocy w jakims konkretnym problemie to pisze nowy temat w tym dziale i opisuje problem: http://www.rudanet.info/szkola-vf71.htm
Kto bedzie mógł to odpisuje w tym samym temacie i tlumaczy co i jak lub podaje konkretne rozwiązanie.
Kazdy nowy problem = nowy temat chyba ze podobny temat juz istnieje.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.