StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » GSM » pomocy - motorola W375
pomocy - motorola W375
Autor Wiadomość
karmiska 

Tematy: 1
  Wysłany: Sro Sie 01, 2007 12:16 pm pomocy - motorola W375

Mam ten tel nie z wlasnego wyboru, tatus mi podarowal w prezencie, a zakupil go nie znajac sie ani troche na telefonach. Powiedzialam: dobra, jak daja biore. Telefon to totalna padaka, nie przebija zadnego telefonu moim zdaniem. Ale nie bede sie zaglebiac w szczegoly. Chodzi mi o to, ze mam wlaczone GPRS/MMS a nie moge wysylac ani odbierac zadnych mmsow, zadnych tapet i dzwonkow mp3! Chociaz ta padaka niby ma mp3 hehe. O co tu chodzi? Chce cos pobrac to pisze: sproboj pozniej.... Chce sie polaczyc z siecia to pisze ze siec nie dziala. Podejrzewam ze to nie wina telefonu? byl zdejmowany simlock ale to chyba nie ma z tym nic wspolnego? Co powinnam zrobic? Przejsc sie do plusa? Z gory dziekuje za rade. Pozdrawiam
Postaw piwo autorowi tego posta

shv1 

Tematy: 523
Piwa: 275/10
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 3:07 pm 

Na pewno masz poprawne ustawienia MMS/GPRS w telefonie ?
Jeżeli masz telefon z plusa to tutaj mozesz skonfigurowac swój telefon tak żeby obsługiwał jedno i drugie: http://www.plusgsm.pl/usl...guracja_zdalna/
Jeżeli korzystasz z Simplusa to konfiguracja jest tutaj: http://www.simplus.pl/sho...iguracjaautomat

Przewaznie przed korzystaniem z MMS/GPRS konieczne jest tez wyslanie specjalnego smsa lub skontaktowanie sie z biurem obsługi klienta.
Szczegóły znajdziesz na stronach Plusa/Simplusa.

shoovarek1

RUDANET.INFO Forum » Komputery i komunikacja » GSM » pomocy - motorola W375

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
program do zrzucenia dzwieku z pliku video do formatu MP3
Przyspieszanie windows - kontroler pamiêci
Potrzebna pomoc przy budowe strony www
Podklad muzyczny DKA - Życie, Myslovitz - Dla Ciebie
Papier, Kamień, Nożyczki - czyli jak to sie robi w sejmie

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach