StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum
Posłanki proponują mandaty za jazdę brudnymi autami
Autor Wiadomość
Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 90
Piwa: 5/7
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 4:38 pm Posłanki proponują mandaty za jazdę brudnymi autami

onet.pl napisał/a
Dwie posłanki Halina Murias (LPR, Rzeszów) i Krystyna Łybacka (SLD, Poznań) zażądały wprowadzenia ustawy nakazującej nam jeździć czystymi autami. Za auto brudne - mandacik - ostrzegł Janusz Korwin Mikke w blogu.
O inicjatywie posłanek pisał także dzisiejszy Fakt. Według niego kierowcy, którzy wyruszą w drogę brudnym samochodem, muszą się liczyć nie tylko z mandatem, ale i punktami karnymi.

Biorąc po uwagę ostatnio panujące warunki pogodowe, mogłoby to oznaczać konieczność płacenia za usługę mycia pojazdu nawet codziennie.
Ja dawno ostrzegałem, że do tego dojdzie - nie ukrywa satysfakcji Korwin-Mikke.

Jest to logiczna konsekwencja odrzucenia zasady »Volenti non fit iniuria«. Jak nakazuje mi się we własnym aucie zapinać pasy, jak ustawa nakazuje mi się starać o zatwierdzenie w Wydziale Architektury wyglądu mojego własnego płotu - to czemu nie nakazywać mi umycia samochodu? Trzeba dbać o estetykę! - twierdzi polityk.

Oni już naprawde nie wiedzą co wymyślić :/ ciekawe kto się na to zgodzi, jak dla mnie to niech one się najpierw same umyją a później za samochody.

danius0102

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
RtMvS, SzakalXP
SzakalXP 

Tematy: 27
Piwa: 9/24
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 9:33 pm 

Mumiak napisał/a
Oni już naprawde nie wiedzą co wymyślić :/ ciekawe kto się na to zgodzi, jak dla mnie to niech one się najpierw same umyją a później za samochody.

hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: Mumiak - Dokładnie... :lol: :lol: PozDro :wink: :wink:

// Ayrton Senna Da Silva //

[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]
Postaw piwo autorowi tego posta

RtMvS 

Tematy: 79
Piwa: 25/37
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 9:57 pm 

Mumiak Piwko za komentarz :D Popieram ;)
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 10:19 pm 

sa ludzie i parapety :D :D to nie przejdzie :D :D bo to sensu nie ma:D:D

ciekawe czy to by objeło równiez komunikacje miejska i czyto znaczy ze nasze autobusy byłyby czyste ?? :D to chyba bym sporotem wrócił do poruszania sie autobusami :cool: :cool:

soczek 

Tematy: 53
Piwa: 12/5
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 10:24 pm 

moze będa darmowe myjnie toples :D a panie posłanki będą nam pucowac auta :neutral:

mam sto rąk, sto sztyletów, gdy chcę, sto ran zadam ...
--------------------------

www.AvengedSevenfold.fan.pl - nie znasz jeszcze A7X? - koniecznie musisz poznać!

lukaas104

SzakalXP 

Tematy: 27
Piwa: 9/24
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 10:26 pm 

ANEM napisał/a
ciekawe czy to by objeło równiez komunikacje miejska i czyto znaczy ze nasze autobusy byłyby czyste ?? :D to chyba bym sporotem wrócił do poruszania sie autobusami :cool: :cool:

Aneeeem hahaha jak dla mnie to jednak powinienes poruszac sie busami bo przeciez ty nie umisz jeeezdzic... :lol: :lol: Nie no niy byda taki.... :mrgreen: przeciez wiesz ze żartuja :P :mrgreen: :mrgreen:

// Ayrton Senna Da Silva //

[*] 21.III.1960 - 01.V.1994 [*]

xyzzy 

Tematy: 9
Piwa: 6/8
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 6:33 am 

soczek napisał/a
moze będa darmowe myjnie toples :D a panie posłanki będą nam pucowac auta :neutral:
Że co ? Posłanki toples ? E... To ja już wole samemu :)

Mój wkład w fandom Anime : http://tinyurl.com/5gxl3j

RtMvS 

Tematy: 79
Piwa: 25/37
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 10:53 am 

xyzzy napisał/a
Że co ? Posłanki toples ? E... To ja już wole samemu :)

Samemu topless ? haha xD Woda by zgiła :P
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<

Mumiak 

Zaproszone osoby: 6
Tematy: 90
Piwa: 5/7
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 12:58 pm 

Czy oni naprawde nie mają normalnych pomysłow na poprawe państwa tylko takie bzdury wymyślać ?? A później się dziwią że wszyscy młodzi wyjeżdzają przecież to się robi coraz bardziej chory kraj a napewno z chorymi pomysłami.

danius0102

ANEM 

Zaproszone osoby: 10
Tematy: 24
Piwa: 5/13
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 11:13 pm 

Mumiak

chory był jest i bedzie :D :D:

az sie boje co oni nowego beda wymyslać :cool: :cool:

kolorowy 

Tematy: 125
Piwa: 69/12
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 2:53 pm 

Panie i panowie z LPR od dawna roba wszystko zeby tylko bylo o nich glosno. Nie wazne czy mowi sie o nich dobrze czy zle, wazne zeby sie mowilo. No ale co sie dziwic, partia ma tak znikome poparcie spoleczne ze w kolejnych wyborach moze calkiem wyleciec ze sceny politycznej, oby.

associated

auger 

Tematy: 72
Piwa: 16/13
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 4:24 pm 

Chcialem dodac, ze czerwone lewackie komuchy swietnie im przyklaskuja w tym temacie. A moze by tak, propozycja Zarzecznego, zdelegalizowac partie polityczne?
Cytat
Nie wytwarzają dochodu, lecz go przejadają. Współczesne pasożyty. Czas się odrobaczyć!
Nie dekomunizacja jest Polsce potrzebna, nie deubekizacja, a totalne odpartyjnienie.
interia.pl
Moze za niedlugo wymysla ze musimy sie codziennie kąpać, albo zakaza nosic bialych skarpetek do ciemnego garnituru pod kara chlosty lub grzywny, bo to szkodzi wizerunkowi polaka? Paranoja. Zamiasta zajac sie bezrobociem, patologia i emigracja, wymyslaja glupie glupoty...
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę.

Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.

kolorowy 

Tematy: 125
Piwa: 69/12
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 4:36 pm 

auger napisał/a
Chcialem dodac, ze czerwone lewackie komuchy swietnie im przyklaskuja w tym temacie.

Heh, wiesz malo mnie obchodzi czy ktos jest "czerwony" czy niebieski czy moze sraczkowaty. Nie zylem w 'tamtych' czasach pdoobnie jak wielu ludzi nalezacych do tych partii i nie obchodzi mnie co oni robili 40 lat temu. sądze ich za to co robia teraz. A robia psinco, tak jak piszesz zajmuja sie non stop tematami zastepczymi typu deubekizacja, albo likwidacja swieta 1-maja ;/ Glownym zas zajeciem panów Kaczynskich jest ciagle oskarzanie dawnych i obecnych wrogów a zwykli obywatele ciagle nic na tym wszystkim nie zyskuja.
Gospodarka idzie do przodu, bezorbocie stopniowo podobno maleje - moze to i fakt ale nie jest to zasluga obecnych rzadów ! Jest to glownie zasluga poprzedniej ekipy i tego ze pisiorkom nie udalo sie tego poki co zepsuc, ale mamy czas ;/

associated

Fenris

Tematy: 49
Piwa: 10/9
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 9:15 pm 

kolorowy napisał/a
Jest to glownie zasluga poprzedniej ekipy i tego ze pisiorkom nie udalo sie tego poki co zepsuc, ale mamy czas

Nie prawda, jest to efekt wejscia do uni i mas ludzi emigrujacych za granice. Dla gospodarki nie zrobione zupelnie NIC, no moze poza zmniejszeniem podatku CIT do 19% za co duzy +!!

kolorowy napisał/a
A robia psinco, tak jak piszesz zajmuja sie non stop tematami zastepczymi typu deubekizacja, albo likwidacja swieta 1-maja ;/ Glownym zas zajeciem panów Kaczynskich jest ciagle oskarzanie dawnych i obecnych wrogów a zwykli obywatele ciagle nic na tym wszystkim nie zyskuja.

....no w koncu jak sie nic porzadnego nie umie, zylo sie w przeswiadczeniu ze wszyscy sa zli tylko swoi sa dobrzy..... Tepota, nieufnosc, i nie kompromisowosc to glowne cechy PIS... o ich koalicjantach nic nie bede mowil, bo robia wszystko pod publike (Giertych i jego nagla troska o podwyzki dla nauzycieli :D ... o reszcie jego akcji nie wspominac)... Endriu jak zawsze duzo gadki, zero czynow... jak narazie to z trojki przywodcow to on ma u mnie najwyzsze notowania :)

shv1 

Tematy: 523
Piwa: 275/10
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 10:13 pm 

Fenris napisał/a
Nie prawda, jest to efekt wejscia do uni i mas ludzi emigrujacych za granice.

Po czesci na pewno tak, dzis gdzies slyszalem ze wg. szacowań w biezacym roku za granice ma wyjechac 15 000 policjantów...
kolorowy napisał/a
A robia psinco, tak jak piszesz zajmuja sie non stop tematami zastepczymi typu deubekizacja, albo likwidacja swieta 1-maja ;/

Dokladnie, kolejny przyklad:
Cytat
Przemysław Gosiewski popiera kolejny pomysł dla Włoszczowy. Za pieniędze UE ma powstać w mieście park technologiczny. - Ten pomysł to niebezpieczny niewypał - alarmują eksperci. O sprawie donosi piątkowa Gazeta Wyborcza.
- Włoszczowa jest głównym miastem w zachodniej części województwa, w którym jest już kilka działających zakładów pracy - mówi Przemysław Gosiewski, poseł ziemi świętokrzyskiej i minister w kancelarii premiera. - Dzięki parkowi technologicznemu można przyciągnąć kolejnych inwestorów.

Niedawno minister Gosiewski zaangażował się w pomysł budowy za 0,5 mld zł międzynarodowego portu lotniczego w Obicach pod Kielcami. Według ekspertów lotnisko nie zarobi na siebie, bo chętnych na przeloty będzie za mało.

- http://wiadomosci.gazeta....00,3860023.html

Jak tak dalej pójdzie to do konca kadencji tego sejmu Edgar (Gosiewski) zdazy jeszcze we Wloszczowej postawić elektrownie atomową, centrum lotów kosmicznych i hodowle wielbłądów ;/
sick...

shoovarek1

RUDANET.INFO Forum

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Płyta CD z niezbędnymi narzędziami za darmo
Hej Mumiak, może by tak jakiś nowy temacik albo pościk aby ?
Tajny projekt uchwaly PZPN - koniec degradacji za korupcje!
Rankingi WTA - prowadza Henin i Szarapowa ,Radwanska nadal
[SPRZEDAM] wiele produktów po atrakcyjnych cenach

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach