W księdze masz pokazane dwa znaki, które zmierzają w przeciwną stronę. Nie pamiętam dokładnie jakie to są.
Musisz tak obracać oba koła, aby te znaki zeszły się w jednej linii (będzie to u góry, dokładnie w pionie). Zauważ, że na wewnętrznym kole masz 2 takie same znaki, ale mają one różne tła. Musisz więc tak poustawiać, aby tła na duzym i małym kole były różne (białe => czarne / czarne => białe) Już dokładnie nie pamiętam.
W każdym razie musisz ustawić dwa znaki podane w księdze w jeden linii, patrząc na koło z przodu będzie to dokładnie na Pónocy (N)
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
juzek
Gość
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 2:50 pm
siema jak otwozyc dzwi w 12 levelu takie okragle i trzeba krencic pokrentłami pomocy
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
jokerek
Gość
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 3:08 pm
siema mam problem z taka misja ze trzeba wytropic i zalatwic 3 stworki w yustrze i nie wiem jak te stworki tropic prosze o pomoc z gory dzieki
Gosc
Gość
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 1:56 pm
ja mam problem z takim ukladem slonecznym nie wiem jak go ustawic /
cze mam problem w misji 20 bo mam takie rozidzielone skały i ide po nich i jest tam taka przerawa i nie wiem co zrobic
Jeśli to ta misja w piekle, to musisz mieczem rozwalić stojącą na końcu tych skał kolumnę, to spadnie i będzie robić za kładkę
mam jeszcze jeden problem no bo wgralem patcha no usunely mi sie zapisy i gram od nowa jestem 14 misji no i mam problem to koło co sie ustawia żeby otwozyc drzwi czy może ktos dac screena z dobrym ustawieniem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.