hej
może ktoś będzie mógł mi pomóc. Niedawno kupiłam odtwarzacz Sansa 250e i mam problem.
Nie wiem z jakiego powodu nie daje się na nim odtworzyć żadnych plików mp3 przy próbie włączenia muzyki - wyskakuje komunikat bad track a odtwarzacz zawiesza się - nie można go wyłączyć, komputer go wówczas nie rozpoznaje.
W katalogu system są 3 foldery Data, MTPCcontent i WMDMPD, oraz plik DB BIN.
W folderze Data są jakieś pliki z rozszerzeniem PDB, w WMDMPD jakis plik HDS natomiast folder MTPContent jest pusty i do niego chciałam i wrzuciłam muzę - no ale nie rozpoznaje ścieżki.
Czy ktoś może wie co powinnam zrobić żeby to działało?
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 328 Tematy: 9 Piwa: 6/8 Skąd: Ruda the One
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 3:35 pm
Na moje oko, to nie jest odtwarzacz, na który można po prostu wrzucić mp3. Wydaje mi się, że powinnaś zainstalować program z płyty, który dostałaś z odtwarzaczem i za jego pomocą wrzucić mp3 do playera.
_________________ "Gdy bogowie chcą nas ukarać wysłuchują naszych modlitw" Ja w SP
Mój wkład w fandom Anime : http://tinyurl.com/5gxl3j
tylko że na płytce oryginalnej nie ma żadnego programu do zrzucania muzy
(teoretycznie niby powinna być możliwośc zrzucania przez przeciągnięcie) na płytce jest tylko programik do konwertowania zdjęć
Moze kopiujesz ta mp3-jki to niewlasciwego folderu ? Nie ma na ten temat niczego w instrukcji ?
A moze akurat te pliki ktore skopiowałaś są uszkodzone lub odtwarzacz ma z jakiegos powodu problem z ich odczytem - sprawdz inne pliki.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.