StatystykiZaloguj się, by sprawdzić wiadomościMapa Google

Odpowiedz do tematu RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry » Problem z Spellforce2: Shadow Wars
Problem z Spellforce2: Shadow Wars
Autor Wiadomość
Rikku 

Tematy: 6
Postawił 3 piw(a)
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 7:09 pm Problem z Spellforce2: Shadow Wars

Sciaglem ta gre i mam little problemik : Mianowicie gra mi sie uruchamia wszystko wydaje sie spoko do momentu gdy wejdzie do gry i mam juz sie poruszac postacia wtedy nie mam wogole tekstur otoczenia ani postaci(ciemny obraz i widac tylko mape i pasek z opcjami), moze ktos z was spotkal sie z tym problemem bo czytalem na necie i pare osob tez sie na to uskarza ale nigdzie nie pisze jak sie tego pozbyc. Za pomoc z gory thx

Pozdro :cool:
Postaw piwo autorowi tego posta

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 7:44 pm 

Jesli masz zainstalowane najnowsze sterowniki oraz DirectX'y to moze cos da zainstalowanie patchy udostepnionych na stronce producenta: http://spellforce.jowood....ang=en&rid=1419

shoovarek1

Rikku 

Postawił 3 piw(a)
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 7:42 pm 

Te nowe gry juz mnie zaczynaja denerwowac praktycznie co 2-3 tygodnie trza zrzucac nowe sterowniki bo gry nie chodza :/ zaczynam tesknic za konsolom tam człowiek miał spokoj. A tak przy okazji co sadzicie o Playsttion 3?? moim zdaniem wyglad ma do kitu ale to niema znaczenia najwazniejsze sa wypasione gierki :wink: z tego co słyszałem europejska premiere znow przesunieto na marzec 2007 mi pasuje bo wtedy mam urodzinki moze sobie sprawie ta konsole jako prezencik :)

Pozdro :wink:

shv1 

Tematy: 519
Piwa: 262/10
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 7:58 pm 

Bo do grania są własnie konsole i reszta bardziej cywilizowanego swiata na czele z żółtymi ludzikami juz dawno to zrozumiala.
Nikt lub prawie nikt kto miał do czynienia z jakakolwiek kosolą next-gen i komputerem nie wybierze dobrowolnie tego drugiego jako platformę do gier.
PC jest dobry do surfowania po necie, wysylania/odbierania poczty, p2p, pracy i kilku innych rzeczy ale nie ma na nim tak wciagajacych, uzalezniajacych i doskonale wykonanych gier jak na konsolach. Gier od których nie cuchnie plastikiem i niedoróbkami (np. problemy o ktorych piszesz)

Jesli juz miałbym wybierać jakąś konsolkę to chyba zaryzykowałbym nie PS3 ale tanszego a przy okazji wcale nie slabszego Xboxa 360.

shoovarek1

Rikku 

Postawił 3 piw(a)
Wysłany: Sob Wrz 09, 2006 1:46 am 

shoovarek1 napisał/a

PC jest dobry do surfowania po necie, wysylania/odbierania poczty, p2p, pracy i kilku innych rzeczy ale nie ma na nim tak wciagajacych, uzalezniajacych i doskonale wykonanych gier jak na konsolach. Gier od których nie cuchnie plastikiem i niedoróbkami (np. problemy o ktorych piszesz)

Trafiles w samo sedno :wink: Wiekszosc gier jakie wychodza na pecka to badziewia jakich mało(wiadomo zdarzaja sie wyjatki ale rzadko) a na konsoli zajebistych gierek jest od groma, sam ostatnio przegladalem liste gier to zaraz naszła mnie chec naprawiania PS2 w ktorej niestety mam padniety laser :/ , z tego co sie dowiedziałem naprawa wychodzi drozej niz nowa konsola(za laser chca 400zł a w media idzie kupic nowego playa2 za 399zł X) ).Shoovarek1 zapomniałes jeszcze wpomniec ze kupujac konsole masz spokoj na dłuzszy czas i nie musisz sie martwic ze gra bedzie wolniej chodzic lub trzeba zrzucac z detali bo sprzet juz jest za słaby.

shoovarek1 napisał/a
Jesli juz miałbym wybierać jakąś konsolkę to chyba zaryzykowałbym nie PS3 ale tanszego a przy okazji wcale nie slabszego Xboxa 360.

Szczerze mam obrzydzenie do wszystkiego co wypuscił Microsoft do sprzedazy po doswiadczeniach z windowsami wiec ta konsola jak i poprzednia nie zaszczyciła mojej uwagi jak dotad, ale moge sprawdzic czy sa jakies ciekawe tytuły na tego xboxa360 :wink:
i zastanowic sie nad ewentualnym kupnem bo sony za duzo swiruje ze swoja nowa konsola nikt jeszcze nie widział PS3 odpalonego wszedzie pokazuja tylko i wyłacznie wygład tej konsoli za szkłem a filmiki gier puszczaja z PC-kow.

RUDANET.INFO Forum » Gry i rozrywka » Gry » Problem z Spellforce2: Shadow Wars

Odpowiedz do tematu

Polecamy także:
Problem z przeglądarką i GG
Problem z seedowaniem
Problem z seedowaniem
Problem z aktywacją Windows HE
Problem ze zgraniem gry na dysk

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach