Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-21, 12:56 siemens
widza, ze jakos nikt sie nie kwapi zeby cos napisac na temat tycH teleFONOW to moze jo zaczna
w sumie moglbych sam zrobic pora tematow o roznych sprawach (co i jak zrobic w telefonach siemensa) ale po glebszym zastanowieniu sie doszedlem do wniosku, ze to trocha mijo sie z celem dlaczego?? a dlatego, ze:
1. nie beda robic nowego forum w forum (poniewaz temat jest fest rozlegly )
2. sa fora ktore sie ino tym zajmuja (bo tam jo sie wszystkiego uczyl)
z tych i rowniez innych powodow moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem bedzie jak podam sam kilka (moim zdaniem) dobrych i ciekawych linków
ewentualnie zawsze jak ktos mo jakies pytanie to moze napisac a jO w miara moich mozliwosci postarom sie pomoc
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-22, 17:56
w ostatnim linku napewno znajdziesz jakos tapeta lub motyw ino trzeba sie zarejstrowac
P.S. nie zawsze szukej po nazwie telefonu, czasami podaja ino rozmiary wyswietlacza... a chyba wiesz jaki mosz??
Wysłany: 2006-03-22, 18:06
hehe na tej ostatniej stronce nie trzeba sie rejstrowac (pomylilo mi sie z wszesniejsza) tam sa same tapety i mozesz sciagac ile chcesz zobosz se ta przedostatnia strona )tu trzeba sie rejstrowac) sam zes powienien jesczcze motywy miec (nawet jak poszukosz na tej strone idzie se samemu tapeta zrobic ) (motywy sa tez na tych czeskich stronach) a dzwonki tez napewno gdzies beda
No to jadymy w sprawie siemensa Kupiłem S65 , jest on z t-mobile z niemiec i jest taki problem. Menu nie jest tak jak to w innych telefonach na dżojstiku tylko na prawym klawiszu funkcyjnym. A chciałbym to zmienic zeby było tak jak w innych ze na menu sie wchodzi dżojstikiem a aparat w funkcyjnym. Co radzisz miszczu Uprzedzam ze wgranie nowego softa nic nie daje bo juz wgrywalem. Pozdrawiam
_________________ _My Style is Hardstyle_and my house is _-^-_
Wysłany: 2006-04-16, 23:32
wiem, ze gdzies sie to ustawialo... tylko trudo mi teraz bedzie sobie to przypomniec bo nie mom tego telefonu w reku... ale napewno cs sie wymysli ale napewno nie dzis bo nie jestem w stanie do myslenia nad takimi rzeczami... jak cos to dom sam znac...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum