Mam pytanko. Przesył mam 267,75kbit/s i 0 ściągam i 0 wysyłam,jak to jest możliwe.Mam trzy programy do ściagania ale wszystkich naraz nie włanczam.I każdy znich wcale w tej chwili nie działa.Wiem też że są dobrze ustawione,bo jeszcze dzisiaj rano działały.Jest to możliwe,że administrator D2 zablokował mi ściąganie?Dzięki.
Jest to możliwe,że administrator D2 zablokował mi ściąganie?
Wszystko jest mozliwe
Domyslam sie ze chodzi o p2p ?
Spróbuj otworzyc ten plik za pomocą klienta torrenta (np. uTorrent): http://releases.ubuntu.co...386.iso.torrent
Powinno byc sporo źródeł i przyzwoita predkość sciagania. Jesli sciaga sie to znaczy ze jest ok, jesli nie to sprawdz to samo w trybie awaryjnym (klawisz "F8" podczas wlaczania sie komputera).
Jesli nawet w trybie awaryjnym nic sie nie dzieje to mozesz sprawdzić na innych klientach p2p (Bearshare, eMule, Ares itd.) a jesli i tam sytuacja wyglada tak samo to pozostaje skontaktowac sie z adninistratorem sieci i zglosic problem.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.