Też siedzę z avastem Wszystkie kody, które dostawałem dla innych programów kończyły się niestety
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Ja działam na AntiVir Personal Edition Codzienne aktualizacje, żadnego wirusa na razie nie przepuścił
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 10:10 am
Kasjan89 napisał/a
Ja działam na AntiVir Personal Edition Codzienne aktualizacje, żadnego wirusa na razie nie przepuścił
Dokładnie...
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Dokładnie...
Tez tak kiedys dawno temu myslalem, dopóki nie skorzystałem z któregoś ze skanerów online. Okazało sie że AntiVir przepuszcza dość dużo szkodników, co zreszta potwierdzają testy.
Jak dla mnie to juz od dawna najbardziej odpowiedni jest Nod32 - znakomita skuteczność i wykrywalność w połączeniu z zaawansowana heurystyką a co najważniejsze obecność programu jest niemal nieodczuwalna dla systemu w odróznieniu od np. Nortona - ważne dla osób którym zalezy na szybkości systemu.
Tez tak kiedys dawno temu myslalem, dopóki nie skorzystałem z któregoś ze skanerów online.
A jakiego skanera on-line używałeś? Od tamtej pory mogło się to zmienić. Prawie codziennie wychodzą coraz to nowsze wersje, więc może już tamto zostało naprawione
_________________ Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą
I ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
Czy pierwsza jest ostatnią
Czy ostatnia pierwszą.
Mks, McAfee i chyba Pc-cillin ale to było long time ago, w czasach kiedy jedyna alternatywą wobec IE były wczasne płatne wersje Opery.
Watpie żeby cos sie od tamtej pory zmieniło bo nadal we wszystkich "poważnych" testach darmowe antywirusy (w tym AntiVir) odstaja od reszty stawki, wyjatkiem jest tutaj avast! który radzi sobie jako tako.
Taka ciekawostka: pod linkiem macie plik którego zaden antywirus nie powinien pozwolić zapisać ani juz tym bardziej otworzyć: http://www.trendmicro.com...-file/eicar.com - plik jest juz dosc stary wiec jesli Twój antywirus go nie wykryje to radze jak najszybciej rozejrzec sie za innym Plik jest nieszkodliwy ale powinien zostac wykryty.
xyzzy napisał/a
Panda Active Scan - wg. mnie najlepszy skaner on-line
Sądząc po jakości wersji instalacyjnej antywirusa Pandy nie zaryzykowałbym stwierdzenia że ich soft ma cos wspólnego z określeniem "najlepszy"
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pon Paź 16, 2006 8:02 pm
W Operze mam ten sam komunikat i antywirus zgłasza sie. Czyli wszystko działa.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.