Wiek: 24 Dołączył: 20 Mar 2006 Posty: 53 Skąd: Karmańskie
Wysłany: 2006-03-23, 17:11 Programy do ściągania muzy z Net-u
1) www.soulseek.com => znajduje sie na niej program soulseek za pomoca niego mozna sciagac cale albumy jak i pojedyncze piosenki.
2) www.aresgalaxy.com => znajduje sie na niej program ares za pomoca, ktorgo mozna sciagnac praktycznie wszystko
3) www.bearshare.com => podobnie jak ares za pomoca bearshare mozna sciagnac wszstko np. pliki typu MP3,OGG,WMA,WMF,WAV,MPG,MPEG,MOV,AVI... itd itp
Te trzy powyzsze programy sa o wiele lepsze niz jakas tam kazza, e-mule lub inne tego typu badziewie gdyz do plikow nie ma doczepionych roznego rodzaju wtyczek spy lub virusow.
1) www.soulseek.com => znajduje sie na niej program soulseek za pomoca niego mozna sciagac cale albumy jak i pojedyncze piosenki.
otóż chyba jednak nie (przynajmniej moja przeglądarka nie otwiera tej strony ) proponuje ściągnąć soulseeka z http://www.slsknet.org/ - tam na pewno jest peace!
_________________ 'Inwestuje w alkohol bo ma największe oprocentowanie'
Podziwiom wos ze na baterze używocie programow P2P jo do tego cierpliwości niy mom. i jakie wy tam na tym transfery mocie:>?? dociągocie do 10 kilo:>??
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-03-24, 13:39
WebA napisał/a:
dociągocie do 10 kilo:
jak sie chce to wszystko mozliwe... jo w nocy na torrencie jada na okolo 30kB... a czasami jak jest dobre zrodlo to dociago do 60kB... jeszcze teraz pamieta jak kiedys pamietnego czasu sciagnol mi sie nfs underground 2 w dwie nocki... (a miol 1.4GB )
Jo pamietom jak w październiku 2004 jak sie neta podłączołch to przez nocka sciągnołch 1,5 giga muzy tak to leciało a tera to jedyn film czy to w dziyń czy w nocy to sciagom do 7 godzin (700mega) z p2m
Popierom WebY!!!!!!!!!!! Net z Batera jest dobry do godanio na gg i na forum!! Kiedyś sie dało ściągać coś normalnie. Transferki 100 - 200 kilo a teroz jak widze te marne 30 kilo to mie rozpier......!!!!!!!! Kumpel na Frynie mo transfer 300 - 500 kilo!!! To jest net a to co my momy to sie kiedyś modem nazywało!!!!!!! Je....ć BATER złodzieji!!!!
Alech sie rozgodoł
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-01, 10:12
WiLLy napisał/a:
a teroz jak widze te marne 30 kilo
Kilo kilowi nierówne, sprecyzuj czy chodzi Ci o kilobity (kb) czy kilobajty (kB). Poza tym chyba przy podłączaniu netu podpisywaliście jakies umowy na których na pewno jest okreslony transfer do klienta którego firma musi sie trzymac. Jeśli jest tyle co na umowie no to nie ma na co przezywać.
Skoro w ciagu dnia masz 30 kB/s to nie jest tak zle, w mojej sieci w umowie jest 8 kB/s ale firma wspaniałomyslnie daje nam ~15 kB/s w dzien i troche wiecej w nocy.
Ale to taki maly OT.
No wlasnie
Jezeli chodzi o programy do sciagania muzy mialam kiedys Kazze
ale ja wycieplam
Musze jakis sciagnac ale nie wiem jaki
Jaki byscie mi poradzili
zwarzajac na to ze mam Batera i ten net nie pradzi za szybko
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
shoovarek1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-01, 12:12
Monisia87 napisał/a:
Jaki byscie mi poradzili
Soulseek
eMule
Bearshare
Jeden z tych trzech, ale sama musisz sprawdzic który bardziej Ci pasuje i lepiej sciąga.
Ściągnij se eDonkeya ( http://edonkey2000.com ), korzysta z tych samych serwerów co eMule i jest prostszy w obsłudze (nie trzeba go wogóle konfigurować). Wystarczy tylko kliknąć na to co chcesz sciągnąć... Nie jest też wcale wolny, w nocy albo o poranku ssie jak szalony po 40/50 KB/s!
Sieć:: 9 Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 906 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
Wysłany: 2006-04-01, 12:17
eDonkey mo jeszzce ta przewaga nad eMule, ze łaczy sie z niezaleznym serwerem. dlatego jak nie polaczy sie ze swoim zawsze pozostaje jakis drugie polaczenie (oczywiscie gorsze) ale zawsze lepsze to niz nic...
ale osobiscie polecam Bearshare...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum