Rudzkie forum dyskusyjne Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  •   Chat  • 

Polecamy: Najlepsze Randki internetowe • Dla kobiet, dziewczyn i dziewczynek - Forum kobiet •  Linuks

Poprzedni temat :: Następny temat
PROMOCJA W D2 !!
Autor Wiadomość
gregor 

Wysłany: 2007-08-07, 19:21   

Piramidka napisał/a:
gregor napisał/a:
incubus napisał/a:
Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy.
eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę

Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu
dziękuję za wyjasnienie - to wielka rzadkość - tymbardziej nalezą się :brawo:
a z tym wyjaśnieniem dlaczego pozabierano nam zewnetrzne ip wiadomo już coś ?

Piramidka 

Sieć:: NET PRO
Wysłany: 2007-08-07, 19:46   

gregor napisał/a:
Piramidka napisał/a:
gregor napisał/a:
incubus napisał/a:
eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę

Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.

Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.

Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2.

gregor 

Wysłany: 2007-08-07, 19:58   

Piramidka napisał/a:
gregor napisał/a:
Piramidka napisał/a:
gregor napisał/a:
incubus napisał/a:

Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.

Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2.

Jeśli pytanie to dręczenie to Przepraszam . Pośrednio powyższe też chyba do promocji nalezy bo przyszli klienci czy obecni też na pewno są zaciekawieni co z zewnętrznym ip , bo prędkośc , i cena to nie wszystko

misiek 

Sieć:: BlueConnect/Vectra
Wysłany: 2007-08-07, 22:55   

piramidka ciekawi mnie ile Ci placa za pisanie tych bzdur... na paczke fajek chociaz masz? :lol:

Piramidka 

Sieć:: NET PRO
Wysłany: 2007-08-08, 07:42   

misiek napisał/a:
piramidka ciekawi mnie ile Ci placa za pisanie tych bzdur... na paczke fajek chociaz masz? :lol:

Przykro mi bardzo ale nie pale!
Kogo jak kogo ale Ciebie najmniej powinno to interesowac, niech twoja rozczochrana sie o to nie martwi. Pilnuj swoich zarobkow o ile je masz!

Gumiś 
TeChNo d(^_^)b PoWeR

Sieć:: Neostrada TP
Wysłany: 2007-08-08, 09:43   

Dobra ludziska dajcie sobie na wstrzymanie i na temat piszcie, Misiek nie czepiaj sie tak, modery na wakacjach i nie ma kto porządku 3mać ;) hehe

gregor 

Wysłany: 2007-08-08, 09:45   

misiek napisał/a:
Piramidka napisał/a:
Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu !
a to u was dostep do internetu jest zalezny od ulicy na ktorej sie mieszka? :lol:

zenada, juz sie nie wypowiadam w tym temacie... po prostu szkoda mi klawy :]
ja tez postanowiłem zaprzestac krytykowanie ww. "sieci" za pośrednictwem forum bo to nic nie daje , a tylko zostałem posądzony o złosliwośc i dręczenie ( co nie było moim celem) . Postanowiłem zacząc działać formalnie bo to jedyny chyba sposób :( . Pozdrawiam

xemen
Gość
Wysłany: 2008-07-27, 07:40   

a ja w tej sytuacji musze zareagowac skora glupia tęmpa baba ma router w domu niech sie go nauczy obsługiwac a co do strony d2 to ona działa i uwiezcie mi nie jestem związany z d2 tipsone podlas netem ani z nikim innym oczywiscie mamnet z d2 ale jak czytam wpisy co niektórych ułomów to mam dość.......

tajemniczy gosc! :D
Gość
Wysłany: 2009-01-11, 23:34   

lol pierwsze widze ta strone

mieszkom na gouli i przez x lat mialem netpro i powiem ze w zyciu gorszej sieci nie widzalem. obsluga ponizej krytyki! [mowie o czasach ich rozwoju zaczynalem u nich z predkoscia 8 kb/s potem bylo 16, 32 i potem ich olalem bo plailismy 45 zl za jakies gowniane predkosci]. Nie dosc ze polowa z nich mieszka na moim osiedlu lacznie z Gajewskim - wlasicilem tego burdelu! to jeszcze z łaska usuwali awarie ba! nawet powim ze koles odmawial przyjechania w czasie dnia i mowil ze jak skonczy prace to sie tym zajmie [czyli jak wroci do domu na osiedle]! Do tego mieli wysokie pingi [jak mowili uzyktowinicy wola scigac niz grac - ja osobiscie wole grac i mialem pingi caly dzien po 500ms]. Po czym wzialem neo i po ponad 2 latach nie mozna narzekac [pomijajac predkosc]. Dzis nie wiem jak jest u nich w firmie i wiedziec nie bede bo kabel do ich sieci ucialem nozyczkami ;] jest mi zbedny i do nich nie wroce... w sumie niedlugo koncyz mi sie umowa z neo i chcialem wziasc d2 wlasnie te 3 mbit ale widze ze malo kto sie wypowiada o nich pozytywnie [w sumie takie opinie juz slyszalem] a ich strona to jawna porazka; non sto wyrzuca na strone glowna gdziekolwiek sie wjedzie LOL [sry ale moja dziewczyna by to zrobila lepiej, niz ludzie ktorzy zajmuja sie siecia O_x]

Ogolnie na dzien dzisiejszy procz neo nie widze innej perspektywy i szczerze mowiac na goduli nie ma porzadnego neta. Ludzie sie jaraja 3 mbit za 45 zl ? fajnie w tym ze kolega w zabrzu-zaborzu ma pod nosem 3 sieci oferujace net 10 mbit a nawet jedna 30 mbit i to ponizej 100 zl :) [obecnie ma czelo 10 mbit i jest cholernie zadowolony]. Ciekawe ktora siec jest w stanie tutaj dac takie transfery za pieniadze rzedu 60-80 zl ?;] ZADNA!

takze jakiekolwiek wychwalanie tipsona, d2, czy tym bardziej nepro[buahahaha] jest zalosne na tym forum. Jeszcze STK czy tam ELSAT ujda ale ich u mnie tez nie ma;] [jest Vectra ale oni maja 1 mbit za 90 zl LOL]

OgóR 
MOD Team

Sieć:: Vectra
Wysłany: 2009-01-12, 17:24   

Vectra to nic innego jak ŚTK.
Mam od nich net i przez pierwszy rok mając 1 Mbit/s dzień a 2 Mbit/s Noc płaciłem 19.90/miesiąc teraz mam do 2 Mbit/s w dzień, a do 4 Mbit/s w nocy i płacę 69 zł więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś te cene.
Jestem z nich zadowolony i w ciągu prawie półtora roku korzystania z ich łączą przerwa w internecie może wystąpiła dwa razy i to gdzieś na czas ok pół godziny.

www.nasza-godula.pl

http://banerled.pl
Ostatnio zmieniony przez OgóR 2009-01-16, 15:39, w całości zmieniany 1 raz  

tomastechno 
HaRdStYLe IS My LiVe

Sieć:: TipsoN
Wysłany: 2009-01-14, 22:11   

jo mom tipson i nie narzekom narazie tylko raz neta nie ,ale szybo i sprawnie było to załtwione... a o d2 sie nie wypowiadom ale kazdy moj znajomy krytykuje ich obsluge, podejscie do klijenta i częste awarje.. pozdrawiam

tajemniczy gosc:D
Gość
Wysłany: 2009-01-16, 13:12   

ogor napsiz mi z jakich od nich korzystasz uslug czy masz jakies pakiety TV ? ja mam pakiet RSM (21zl) bo mnie to ciekawi...

wejdz sobie naich strone i zoabczjakie maja ceny netu i jake predkosci dziwi mnie skad tak tanio masz o0

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2009-01-16, 15:39   

Właśnie dzwoniłem do Vectry na dzień dzisiejszy posiadam złoty cyfrowy pakiet TV oraz internet 1 Mbit w dzień a w nocy do 4 Mbit i płaciłem za to 129.89 groszy a od lutego ma być 133.49.
Zadzwoniłem spytać o promocje i zaproponowano mi pakiet platynowy TV oraz internet 6 Mbit ciągle za 114 zł miesięcznie czyli o ponad 15 zł taniej jest to nowa promocja dla wszystkich nowych lub starych klientów do tego pierwszy miesiąc jest GRATIS lecz trzeba uiścić opłatę aktywacyjną w wysokości 39 zł.

AA w ciągu trwania umowy nie obowiązują żadne podwyższki.

www.nasza-godula.pl

netpro to dauny;D
Gość
Wysłany: 2009-01-16, 17:24   

to drogo;o bo z Tv potrzebuje tylko tvp1,2, polsat tvn i ew. tvp3 wiec pakiety zlote, platynowe sa mi zbedne ;] a 114 to stanwoczo za drogo no chyba ze z fonem bybylo to jeszcze ujdzie takze jak widzisz mialem racje co do cen ;o porpsotu maja ceny z kosmosu i tyle a za sam net sobie zycza wszytskie pieniadze

Dla Wymagających 6 Mb/s 130,90 zł 116,90 zł
Dla Aktywnych 2 Mb/s 92,90 zł 79,90 zł
Dla Rodziny 1 Mb/s 54,90 zł 44,90 zł
Dla Ciebie 512 kb/s 51,90 zł 41,90 zł
Dla Startujących 128 kb/s 29,00 zł
umowa na 12 / umowa na 24 m-c ;] takze lol

nadal nie widze perspektywy w dostawie neta do odmu bo z tego co piszecie to D2 raczej odpada bo ja potrzebuj niezawodnego neta a nie zeby go czesciej nie bylo niz jest;)

jeszcze musze uderzyc w netie i ich 4 mbity;oooo

http://www2.debacom.pl/debapakiety.php pakiet ULTRA 90 zl = 30 mbit lol

takze wszytkie d2, faraony netpro i inne syf-sieci sie moga skryc pod ziemie i zaczac uczyc jaki powien byc net ;)

Edit By OgoR

OgóR 
MOD Team

Wysłany: 2009-01-16, 22:13   

A zauważyłeś iż podane na stronie ceny są cenami netto trzeba do nich doliczyć podatek VAT

www.nasza-godula.pl

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach