Sieć:: NET PRO
Wysłany: 2007-08-07, 19:46
gregor napisał/a:
Piramidka napisał/a:
gregor napisał/a:
incubus napisał/a:
Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy.
eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę
Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu
dziękuję za wyjasnienie - to wielka rzadkość - tymbardziej nalezą się
a z tym wyjaśnieniem dlaczego pozabierano nam zewnetrzne ip wiadomo już coś ?
Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.
Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2.
Jo tez niemiolem pól godzinki cos sie widac popsuc musiało moze skuli burzy.
eeeee jakiej burzy ? Bo np. na Goduli ledwo co popadało i neta też nie było z godzinę
Z zwiazku z burza jaka przeszla rejon -Ruda Slaska - byl godzinny brak w dostepie do internetu.
Prosze o wyrozumialosc Panie Grzegorzu
dziękuję za wyjasnienie - to wielka rzadkość - tymbardziej nalezą się
a z tym wyjaśnieniem dlaczego pozabierano nam zewnetrzne ip wiadomo już coś ?
Panie Grzegorzu na te pytanie odpowie tylko i wylacznie administrator sieci D2 nie ja !
Nie jestem upowazniona do udzielania odpowiedzi na tego typu pytan.
W zwiazku z powyzszym prosze juz mnie nie dreczyc w/w pytaniem.
Radze zadac takie pytanie na forum Tipsona(stworzyc odpowiedni temat) gdyz tu piszemy jak juz wczesniej wspomnialam tylko i wylacznie na temat Promocji D2.
Jeśli pytanie to dręczenie to Przepraszam . Pośrednio powyższe też chyba do promocji nalezy bo przyszli klienci czy obecni też na pewno są zaciekawieni co z zewnętrznym ip , bo prędkośc , i cena to nie wszystko
Sieć:: NET PRO
Wysłany: 2007-08-08, 07:42
misiek napisał/a:
piramidka ciekawi mnie ile Ci placa za pisanie tych bzdur... na paczke fajek chociaz masz?
Przykro mi bardzo ale nie pale!
Kogo jak kogo ale Ciebie najmniej powinno to interesowac, niech twoja rozczochrana sie o to nie martwi. Pilnuj swoich zarobkow o ile je masz!
Mieszkam na takiej ulicy ze mam swietny dostep do internetu !
a to u was dostep do internetu jest zalezny od ulicy na ktorej sie mieszka?
zenada, juz sie nie wypowiadam w tym temacie... po prostu szkoda mi klawy
ja tez postanowiłem zaprzestac krytykowanie ww. "sieci" za pośrednictwem forum bo to nic nie daje , a tylko zostałem posądzony o złosliwośc i dręczenie ( co nie było moim celem) . Postanowiłem zacząc działać formalnie bo to jedyny chyba sposób . Pozdrawiam
xemen Gość
Wysłany: 2008-07-27, 07:40
a ja w tej sytuacji musze zareagowac skora glupia tęmpa baba ma router w domu niech sie go nauczy obsługiwac a co do strony d2 to ona działa i uwiezcie mi nie jestem związany z d2 tipsone podlas netem ani z nikim innym oczywiscie mamnet z d2 ale jak czytam wpisy co niektórych ułomów to mam dość.......
tajemniczy gosc! :D Gość
Wysłany: 2009-01-11, 23:34
lol pierwsze widze ta strone
mieszkom na gouli i przez x lat mialem netpro i powiem ze w zyciu gorszej sieci nie widzalem. obsluga ponizej krytyki! [mowie o czasach ich rozwoju zaczynalem u nich z predkoscia 8 kb/s potem bylo 16, 32 i potem ich olalem bo plailismy 45 zl za jakies gowniane predkosci]. Nie dosc ze polowa z nich mieszka na moim osiedlu lacznie z Gajewskim - wlasicilem tego burdelu! to jeszcze z łaska usuwali awarie ba! nawet powim ze koles odmawial przyjechania w czasie dnia i mowil ze jak skonczy prace to sie tym zajmie [czyli jak wroci do domu na osiedle]! Do tego mieli wysokie pingi [jak mowili uzyktowinicy wola scigac niz grac - ja osobiscie wole grac i mialem pingi caly dzien po 500ms]. Po czym wzialem neo i po ponad 2 latach nie mozna narzekac [pomijajac predkosc]. Dzis nie wiem jak jest u nich w firmie i wiedziec nie bede bo kabel do ich sieci ucialem nozyczkami jest mi zbedny i do nich nie wroce... w sumie niedlugo koncyz mi sie umowa z neo i chcialem wziasc d2 wlasnie te 3 mbit ale widze ze malo kto sie wypowiada o nich pozytywnie [w sumie takie opinie juz slyszalem] a ich strona to jawna porazka; non sto wyrzuca na strone glowna gdziekolwiek sie wjedzie LOL [sry ale moja dziewczyna by to zrobila lepiej, niz ludzie ktorzy zajmuja sie siecia O_x]
Ogolnie na dzien dzisiejszy procz neo nie widze innej perspektywy i szczerze mowiac na goduli nie ma porzadnego neta. Ludzie sie jaraja 3 mbit za 45 zl ? fajnie w tym ze kolega w zabrzu-zaborzu ma pod nosem 3 sieci oferujace net 10 mbit a nawet jedna 30 mbit i to ponizej 100 zl [obecnie ma czelo 10 mbit i jest cholernie zadowolony]. Ciekawe ktora siec jest w stanie tutaj dac takie transfery za pieniadze rzedu 60-80 zl ?;] ZADNA!
takze jakiekolwiek wychwalanie tipsona, d2, czy tym bardziej nepro[buahahaha] jest zalosne na tym forum. Jeszcze STK czy tam ELSAT ujda ale ich u mnie tez nie ma;] [jest Vectra ale oni maja 1 mbit za 90 zl LOL]
Vectra to nic innego jak ŚTK.
Mam od nich net i przez pierwszy rok mając 1 Mbit/s dzień a 2 Mbit/s Noc płaciłem 19.90/miesiąc teraz mam do 2 Mbit/s w dzień, a do 4 Mbit/s w nocy i płacę 69 zł więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś te cene.
Jestem z nich zadowolony i w ciągu prawie półtora roku korzystania z ich łączą przerwa w internecie może wystąpiła dwa razy i to gdzieś na czas ok pół godziny.
jo mom tipson i nie narzekom narazie tylko raz neta nie ,ale szybo i sprawnie było to załtwione... a o d2 sie nie wypowiadom ale kazdy moj znajomy krytykuje ich obsluge, podejscie do klijenta i częste awarje.. pozdrawiam
_________________ "www.s-f.yoyo.pl" ToMuŚ
tajemniczy gosc:D Gość
Wysłany: 2009-01-16, 13:12
ogor napsiz mi z jakich od nich korzystasz uslug czy masz jakies pakiety TV ? ja mam pakiet RSM (21zl) bo mnie to ciekawi...
wejdz sobie naich strone i zoabczjakie maja ceny netu i jake predkosci dziwi mnie skad tak tanio masz o0
Właśnie dzwoniłem do Vectry na dzień dzisiejszy posiadam złoty cyfrowy pakiet TV oraz internet 1 Mbit w dzień a w nocy do 4 Mbit i płaciłem za to 129.89 groszy a od lutego ma być 133.49.
Zadzwoniłem spytać o promocje i zaproponowano mi pakiet platynowy TV oraz internet 6 Mbit ciągle za 114 zł miesięcznie czyli o ponad 15 zł taniej jest to nowa promocja dla wszystkich nowych lub starych klientów do tego pierwszy miesiąc jest GRATIS lecz trzeba uiścić opłatę aktywacyjną w wysokości 39 zł.
AA w ciągu trwania umowy nie obowiązują żadne podwyższki.
to drogo;o bo z Tv potrzebuje tylko tvp1,2, polsat tvn i ew. tvp3 wiec pakiety zlote, platynowe sa mi zbedne a 114 to stanwoczo za drogo no chyba ze z fonem bybylo to jeszcze ujdzie takze jak widzisz mialem racje co do cen ;o porpsotu maja ceny z kosmosu i tyle a za sam net sobie zycza wszytskie pieniadze
Dla Wymagających 6 Mb/s 130,90 zł 116,90 zł
Dla Aktywnych 2 Mb/s 92,90 zł 79,90 zł
Dla Rodziny 1 Mb/s 54,90 zł 44,90 zł
Dla Ciebie 512 kb/s 51,90 zł 41,90 zł
Dla Startujących 128 kb/s 29,00 zł
umowa na 12 / umowa na 24 m-c takze lol
nadal nie widze perspektywy w dostawie neta do odmu bo z tego co piszecie to D2 raczej odpada bo ja potrzebuj niezawodnego neta a nie zeby go czesciej nie bylo niz jest;)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum