lada dzień pojawi się wypas promocja w sieci D2. 3Mbps internet w cenie 45 zł brutto !
do tego dojdzie telefonia w cenie 12 gr / impuls na zew sieci oraz ~1 lub ~2gr w sieci.
PS. Proszę się nie razić tym iż cena za 3Mbps jest mniejsza niż za 2Mbps oraz 1Mbps. Chodzi o to, by przy cenie 45 zł za 3Mbps zatrzymać klienta na min. 1 rok (kto da 3Mbps bez ukrytych opłat, ze stałym abonamentem w tak niskiej cenie ? ceny są cenami brutto !).
2Mbps oraz 1Mbps są przy 1 miesięcznym okresie wypowiedzenia (czyli stała umowa zawarta na czas nieokreślony).
PS.2. Szukam testerów, którzy testowo przyjmą na siebie w/w usługę. Jestem ciekaw jak by wyszedł ruch ~5Mbps przy obciążeniu ~30-40 użytkowników. Proszę o PM w w/w sprawie.
Tos chyba gupoty sluchol jo mom na Rudzie neta z d2 i nienarzekom pora drobnych awari i to wsio aby niemom poblokowanych portow wsio mi łazi normalnie p2p zasowo az miło niema zle .
Jako iz bylem userem najpierw Tipsona a pozniej D2 moge cos na ten temat pedziec,
Powiem krotko nawet jakby dali za 20 zyli 6mb to nikt z dotychczasowych userow by tego g.... nie wziol ,po prostu zyg.... sie chce jak sie na ta firme paczy,
Takie cos jak BOK nie istnieje ,fonow nie odbieraja oj przepraszam jest jedna pani ktora tylko przekazuje zgloszenia awarii ale niewiedomo komu i gdzie,
do adminow zupelny brak kontaktu ale to wiadomo, po co maja odbierac jak wiedza ze i tak wszyscy dzwonia tylko w jednej sprawie
Siec jak siec tak jak kolega @MISIEK mówi przerwy nonstop nawet dochodza do 3 dni bez netu ale co tam.... ja sobie dziennie sprawdzam pingi na brame od nich od (500ms do 5000ms) i mozna tylko wspulczuc obecnym userom, malo tego dochodzi do tego konflikt z adresami IP wew. po prostu chyba stracili panowanie nad siecia calkowite
co do Tipsona przed przejeciem przez D2 nikt nigdy nie narzekal a necik chodzil bombowo dla Adminow z Tipsona to byly czasy az sie lezka w oku pojawila.
Czy te czasy jeszcze wroca kiedys, ze bylo milo zalaczyc kompa i necik hulal...
Na to juz nie odpowiem moze jakis Prezio z D2 odpowie ...
Hmm to jo mom chyba jakiegos fuksa na tej Rudzie w takim układzie
od 17 do 24 net lazi mi non stop bez zwieszek odstatnio awaria to ta apokalipsa z ip a pingi mom max do 50 mili .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum