Uwaga, uwaga: juz za kilka tygodni - bo od czerwca mroczna siedziba IB firmy zostanie przeniesiona z ul.Nałkowskiej 6B/33 w okolice ulicy Matejki (boczna od Janasa). Prawdopodobnie będzie to adres Matejki 9 - jeśli cos pokręciłem to niech mnie ktos poprawi.
Dokładna informacja widnieje w siedzibie firmy która póki co funkcjonuje pod starym adresem.
Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 330 Tematy: 9 Piwa: 6/8 Skąd: Ruda the One
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 10:07 am
A na serio, to wyjdzie im taniej utrzymanie biura plus to, że administracja wolałaby, żeby tam było zwykłe mieszkanie, bo by miała na tym większy zysk.
_________________ "Gdy bogowie chcą nas ukarać wysłuchują naszych modlitw" Ja w SP
Mój wkład w fandom Anime : http://tinyurl.com/5gxl3j
Super przynajmniej żule na górze nie beda mnie zatrzymywać I nie bede prosil znowu Anema zeby ze mna poszedl
No nie wiem czy sie jest z czego cieszyc, tam na Matejki jest chyba jeszcze gorzej
xyzzy napisał/a
administracja wolałaby, żeby tam było zwykłe mieszkanie, bo by miała na tym większy zysk.
Przeciez tyle samo placili wiec administracji to wsio jedno, chyba ze byly jakies skargi od lokatorów.
Może tam beda mieli lepsze warunki albo cos...
Mam nadzieje ze nie bedzie problemow z netem przez te przenosiny
Aha, no i czemu znowu nic nie pisza na tej swojej stronie ? Przeciez nie kazdy chodzi codziennie do biura
Więc najprawdopodobniej będziemy się musieli pożegnać z netem na kilka godzin/dni... już dzisiaj w połowie dnia nie było neta, może to ma związek z "przeprowadzką" ?
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.