PSL nie przystąpi do koalicji rządowej - zdecydowała Rada Naczelna partii.
wiecej pod adresem http://wiadomosci.onet.pl/1313716,11,item.html ... chwala im za to, moze LPR pojdzie ich sladami to bedize szansa na normalnosc w Polsce jak beda wybory na jesieni...
Miejmy nadzieje na te wybory i że nasi rodacy zmądrzeją i zagłosują lepiej niż ostatnio.
Lepper w rządzie, koniec świata. Człowiek karany, uznany w sondażu sprzed paru dni za najgłupszego polityka (najwyżej oceniany jest Kazimierz Marcinkiewicz i zaraz za nim A. Kwaśniewski) ma zostac ministrem ?
Odechciewa sie wszystkiego, jak tu miec nadzieje ze cos sie poprawi... ?
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 8:18 am
Wybory wyborami, a i tak nic sie nie zmieni. Jak czytalem ostatnie sondaze to wlosy mi na glowie stanely. Jak to mozliwe ze PiS i PO maja nadal takie wyniki jak przed wyborami? Czy ludzie nie widza co sie wyprawia? Wybory tu nic nie pomoga bo wynik bedzie taki sam. Jedyne co, to kaczki musza sie dogadac z Donaldami, wtedy moze bedzie normalnie. Przynajmniej ja innej opcji nie widze.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
Jak czytalem ostatnie sondaze to wlosy mi na glowie stanely. Jak to mozliwe ze PiS i PO maja nadal takie wyniki jak przed wyborami?
Z sondaży ktore ja ostatnio widzialem wynika ze PO ma juz przewage nad PIS i ta przewaga wolno ale systematycznie rosnie. Pewnie ta tendencja sie utrzyma bo ostatnie decyzje PIS nie są zbyt popularne a zachowanie naszej "glowy panstwa" która prawie nie udziela sie publicznie a jak juz to tylko zeby powiedziec czego nie zrobi, równiez chyba nie przysparza jej zwolenników.
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 1438 Tematy: 72 Piwa: 16/13 Skąd: Ruda Śląska 1
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 1:22 pm
Fenris napisał/a
auger napisał/a
Jedyne co, to kaczki musza sie dogadac z Donaldami
Tak tylko ze ta silniejsza strona musi byc PO, inaczej tego nie widze... dlatego potrzebne sa wybory.
A jak dyktator Kwa Kwa uderzy do o. Grzybka z Radia MaTwarz to znow zastepy "wiernych - Trwających" pojda do urn i zaznacza krzyzyk przy PISs. I wyjdzie na to samo. Dopuki ludzie nie zmadrzeja nic sie nie zmieni, bo Polska to fajny kraj, tylko ludzie ku..y.
_________________ Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci. I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę. Nie pomagam na GG! Odpisuję TYLKO na forum.
A jak dyktator Kwa Kwa uderzy do o. Grzybka z Radia MaTwarz to znow zastepy wiernych - Trwających pojda do urn i zaznacza krzyzyk przy PISs.
Trzeba wziąć pod uwage to że na ostatnie wybory poszło tylko jakies ~30-40% uprawnionych do głosowania poniewaz ogromna większość myslała że to nie ma sensu "bo i tak sie nic nie zmieni". Jak widac troche sie chyba jednak zmieniło i to niekoniecznie na dobre. Miejmy nadzieje że Ci którzy przedtem nie głosowali dostrzega to i nastepnym razem zagłosują, oby dobrze...
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 1:42 pm
shoovarek1 napisał/a
auger napisał/a
A jak dyktator Kwa Kwa uderzy do o. Grzybka z Radia MaTwarz to znow zastepy wiernych - Trwających pojda do urn i zaznacza krzyzyk przy PISs.
Trzeba wziąć pod uwage to że na ostatnie wybory poszło tylko jakies ~30-40% uprawnionych do głosowania poniewaz ogromna większość myslała że to nie ma sensu bo i tak sie nic nie zmieni. Jak widac troche sie chyba jednak zmieniło i to niekoniecznie na dobre. Miejmy nadzieje że Ci którzy przedtem nie głosowali dostrzega to i nastepnym razem zagłosują, oby dobrze...
Tu masz racje Shoovarku, jak slysze hasla typu:"...ja nie ide glosowac bo to nie ma sensu..." a pozniej narzekanie "...jaka ta Polska jest daremna, a poslowie do bani..." to mnie normalnie krew zalewa.To idz jeden z drugim i zrob krzyzyk a nie pierdziel. Pytam takiego delikwenta:"A co TY zrobiles zeby bylo lepiej??" Cisza...
a niech sie dzieje co chce choc momi zdaniem czy sie zgodzą czy zas beda wybory to tak odrazu nie bedzie lepiej tutajby musiała całkowicie jedna partia jakaś rzadzić ale oczywiscie jakaś normalna i to z tak minimum 2 kadencje ta sama to moze wrescie by coś było dobrego bo tak jak sa kolalicje to kazda partia mysli inaczej i cieszko jest im cos uchwalić .
Wogole moim zdaniem polityka jest CHORA
_________________ CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE ZA DARMO WSZYSTKO DAJA CZEMU NAS TAM NIE MA GDZIE SIE WSZYTSKIE SNY SPEŁNIAJA
Jak dla mnie w Polsce jeszcze dlugo nie bedzie dobrze zwlaszcza jak beda rzadzic tak jak teraz. Tutaj potrzebna jest dluga kadencja i zdecydowanie ludu na jedna partie a nie co chwile kto inny.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Najlepiej by bylo jakby sie uformowaly tylko dwie partie (tak jak np w USA) bez zbednych sciep w stylu PSL, SO, LPR i SLD (ktorych potrochu jednak popieram). wtedy przynajmniej zawsze byla by wiekszosc i byla by normalna opozycja wytykajaca wladzy bledy...
A tak mamy mniejszosciowa koalicje ktora nic dobrego nie zdziala, a napewno zaszkodzi naszemu wizerunkowi wsrod inwestorow zagranicznych i innych panst swiata... bo w koncu kto bedzie chcial inwestowac w kraju wiceministra Leppera?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.