Zastanawiam się nad zakupem jakiejś konsoli lecz wgre wchodzi PS2 lub PSP co byście mi doradzili szukałem troche na alegro i PS2 jest tak mniej wiecej od 450 do 700 zeta a PSP zaczyna sie od 600 w gore do 1000. PSP fajne jest bo malutkie można w samochodzie pograć itp. natomiast PS2 ma i DVD i duzo więcej ciekawych gierek. Teraz nie wiem w co zainwestować.
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
Ja bym zainwestował w rozbudowę kompa Ale jak już to bardziej PS2 <= więcej możliwości, mimo tego, ze tylko do domu. Ale spokojnie można przenieść gdziekolwiek, gdzie jest telewizor i gniazdko
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
>Rinat the Master von Szepseskafe-Ise<
PS2 możesz se na kompie zrobić Są przecież emulatory
emulatory sa, ale niedziałające
Ja też jeśli już to radził bym PS2, moze sprawić wiecej frajdy z zabawy choćby graniem we dwóch z kimś, poza tym mnogość tytułów
PSP wykorzystuje nośnik Universal Media Disc (UMD). Jest to dysk nowej generacji, o średnicy 60 mm, na którym można przechować do 1.8 GB cyfrowych danych.
PSP wykorzystuje nośnik Universal Media Disc (UMD). Jest to dysk nowej generacji, o średnicy 60 mm, na którym można przechować do 1.8 GB cyfrowych danych.
Noi trochę kosztują te oryginalne gry na tych nośnikach.Widziałem w Carrefour'ze.
[
No własnie - PS2 ma tę wielką zaletę, że możesz sobie z kimś pograć przy jednym ekranie
_________________ POMOC TYLKO NA FORUM ANEM Poprawiaj te błędy "Bo jest tak a tak i tak a tak jest właśnie...a mogłoby być inaczej..." RtMvS
No tak ale minusem jest to że potrzeba TV i prądu czyli w nie każdą podróż można ja zabrac.
Nie można cały czas grać na konsoli, trzeba sobie tez znaleźć inne zajęcia Poza tym w samochodzie to Ty masz siedzieć za kółkiem i pilnować drogi, a nie grać, a u babci to chyba jest tv i prąd
PS2 ma tę wielką zaletę, że możesz sobie z kimś pograć przy jednym ekranie
PS2 to juz przeszłość, obecnie liczy sie tylko XBOX 360, PS3 i Wii.
No ale jesli komus nie zalezy na tym żeby sobie grac w nowosci przez kilka najblizszych latek a raczej na niskiej cenie to moze pomyslec o czyms starszym
Nie można cały czas grać na konsoli, trzeba sobie tez znaleźć inne zajęcia Poza tym w samochodzie to Ty masz siedzieć za kółkiem i pilnować drogi, a nie grać, a u babci to chyba jest tv i prąd
Tutaj musze przyznać racje.
shv1 napisał/a
PS2 to juz przeszłość, obecnie liczy sie tylko XBOX 360, PS3 i Wii.
Na wydatek w granicy 2000 tysiaczków mnie nie stać niestety. A nowe gry to można popykać na PC-ie.
Stokrotka napisał/a
Warszawa-Stadion X-lecia
Ma przestać istnieć do końca wakacji. NIESTETY
Stokrotka napisał/a
To w tym wypadku polecam Nokie N-Gage Rok temu graliśmy we 3 z kumplami na raz na jednym telefonie i było zajefajnie
to to wogule jeszcze istnieje bo szczerze to już dawno o tym zapomniałem
_________________ DevilPage - Najlepsza stronka o Manchesterze United
to to wogule jeszcze istnieje bo szczerze to już dawno o tym zapomniałem
Istnieje tylko,że w Polsce jej nie kupisz,bo ciężko. i jest mało popularna.Kumpel znalazł na Allegro ale była aż z Niemiec,używana ale dostał mase gierek i kartę pamięci + dwie baterie po 900mah-ów.A później drugi kumpel też sobie ściągnął z Niemiec tylko,że dostał mniej osprzętu http://www.allegro.pl/ite...ka_5_gier_.html 5 dni do końca.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
Administracja www.rudanet.info nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez użytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.